ManGo, snart i vattnet?

Lite sent i år men snart är hon förhoppningsvis i spat igen…

En vanlig måndag!

Började dagen med en promenad i solen. Inte jättevarmt men inte jättekallt heller, dock en del kraftig vind. Det var helt fantastiskt att ta rundan idag utan att benen gjorde vansinnigt ont, denna gång var det bara min höft som krånglade, men den börjar jag ju bli van vid så skulle den inte krångla så skulle ju det kännas fel på något dumt sätt.

Medan jag var ute och gick så fick jag meddelande från Camilla där hon undrade om vi ville följa med på en liten utflykt till Kvick-badet. Det ville vi förstås, så det blev till att packa ihop lite fika och badkläder. Kameran fick jag med mig också men jag har inte lagt in bilderna från den ännu.

Alla badade utom jag och T. Jag gick i till knäna ungefär sedan tog det tvärstopp, mina ben domnade helt enkelt bort. De andra plaskade på en bra stund i vattnet. För mig är 16 °C i vattnet inte något man kallar mysigt och plask-vänligt. Annat var det förra året då denna dag låg i flera timmar eftersom vattnet var upp mot 24 °C varmt.

Vi hann njuta av solen och värmen, eller värme och värme, det var ca 19 °C varmt, i ett par timmar innan molnen drog in med lite regn och muller. Då fick vi packa ihop och köra hem igen. Det gäller att ta vara på de få glimtar vi får av solen.

Baywatch!

I fredags var vi och såg Baywatch. Måste säga att den var betydligt roligare och bättre än vad jag hade väntat mig. Helt klart bästa parodin på länge. Mycket hänvisningar till gamla Baywatch och en massa till musikaler, High school musical o.s.v.
Den som tror att det ska vara en seriös film kommer att bli grymt besviken, men jag kände redan när jag såg trailern att det skulle bli en parodi. Jag kommer definitivt se den fler ggr när man har det lite tråkigt och man känner sig lite deppig en regnig dag. Men så älskar jag ju både The Rock och Efron också. Bra skådisar båda två.

 

Simning idag!

Regnet det bara öser ner, och jag blir blöt om både skor och strumpor… tra la la la la… Music Note Music Note

Nja, så glad är jag ju givetvis inte över detta, för jag tycker det är riktigt trist. Som ni vet! Förra året idag låg vi på stranden och hade picknick och badade livet ur oss. I år har jag som mest stoppat fingrarna i havet.

Så med tanke på vädret blir det ingen promenad idag utan jag och Camilla gav oss på simningen istället. Vi kämpade på och idag blev det någonstans mellan 1050 meter och 1150 meter. Vi tappade liksom räkningen, men vi är i alla fall helt på det klara med att det blev än 1000 meter.

Man känner sig verkligen lätt i vattnet så när man går upp igen känner man sig verkligen som ett kassavalv, otymplig och fruktansvärt tung.

Jag firade det hela med att komma hem och slänga i mig en halv vattenmelon.

IMG_20170604_142939_043.jpg

NEEJ!

Nej, nej, nej! Inte igen!

Upptäckte idag att Säpo börjar få blod i urinen igen. Inte som han hade förra året då det verkligen var i stort sett rent blod han kissade, men det är ljusrött. Fan! Förra gången räckte det med medicin i en vecka så var det bra. Men nu har vi ingen medicin och att ta honom till veterinären finns inte på kartan. Undersökningarna förra gången gick på 3036 kr och av det hade jag en självrisk på 2500 kr. Jag äger i skrivandets stund 1500 kr som ska räcka i två veckor till.

Har så ont i magen och jag vill bara gråta, min fina fina katt!
Idag är ingen bra dag även om jag äntligen ska få utnyttja min födelsedagspresent jag fick från Madde och gå och klippa mig. Men det känns inte roligt längre. Vill bara gråta en skvätt!

Får hålla koll på honom och se om det blir värre så får vi väl se hur jag ska lösa det här.

Allt på en gång känns det som. Trasig bil, trasig katt, redan lånade pengar från pappa som jag inte kunnat betala tillbaka ännu. FAN helt enkelt.

Snapchat-1965903974.jpg

För att komma framåt måste man tydligen bakåt först – Eller?

Är det inte meningen att man ska bli pigg av träning? Jag blir helt slut. Har jag varit ute på en promenad på morgonen så skulle jag kunna sova resten av dagen. Jag blir inte ett dugg jäkla pigg. Skulle kunna somna på stående fot faktiskt.

Dessutom, hur är det ens möjligt att sedan jag började med mer regelbundna promenader förra veckan så har jag gått upp 5 kg. Hur är det ens möjligt att gå upp så mycket på en vecka? Nej, det övergår mitt förstånd. Jag äter mindre portioner, i stort sett helt slutat med godis och äter jag något godis eller kaka så tar jag bara en liten bit, jag dricker mer och så framförallt så har jag under denna vecka gått en timme om dagen 5 dagar av 7.  Vad gör jag för fel?

Ja, ja! Jag vet, muskler väger mer än fett, du samlar vatten… bla bla bla… men FEM KILO? Det borde ju för fan vara omöjligt hur man än vrider på det.

Bara för det så ska jag trösta mig själv och barnen med gratis-bio ikväll, Baywatch! Ska bli intressant hur de gjort denna parodi. Jo, för mig kommer det vara en parodi, jag kommer inte kunna ta The Rock på ett seriöst sett det går bara inte. Hoppas på lite humor i alla fall. Det behöver jag nu känner jag och imorgon tar vi nya tag med promenaderna – om jag orkar.  Wink

Dagens runda!IMG_20170602_091851_738.jpg