Reklam!

Det här med radioreklam. Jag har funderat en del på det. Viss reklam sätter sig ju definitivt lättare än andra. Vissa glömmer man fort och vissa går man och har med sig i huvudet under i stort sett hela sitt liv.

Har ni någon Radioreklam i absolut inte kan bli av med? Jag har en, en gammal en som gavs ut långt innan jag ens var född men av någon suspekt anledning hade min pappa den på en kassett så jag har hört den otaliga gånger genom min uppväxt.

Varför han hade den på en kassett förtäljer inte historien, kanske för att den faktiskt är lite charmig på något vis. Vad tycker ni? Jag tycker fortfarande att den är rätt rolig och den dyker upp i huvudet på mig mellan varven.

Precis som Telia-familjens gamla reklam från TV. Tyvärr hittar jag inte alla, men håll till godo. Glöm inte att ”filmerna” fortsätter efter texten! Jag måste ändå säga att vissa saker var bättre förr.
Dagens L!

Alltså konversationerna med L bara fortsätter. Ni som har mig på FB vet att jag lagt ut en del konversationer där, men jag ska nog börja publicera dem här också. De är oftast helt underbara.
 
Han: Är poet ett yrke? Eller är det nåt man bara är?
Jag: Ja, alltså en del jobbar ju som författare och skriver bara dikter och poesi, så visst kan det vara ett jobb. Andra gör det bara på fritiden.
Han: Som Björn eller vad han heter.
Jag: Vilken Björn?
Han: Han som pratar om påsken, som du alltid garvar åt.
Jag: Johan Glans menar du?
Han: Ja, precis.
Jag: Nja, jag vet inte om han kan räknas som poet direkt även om han är rätt poetisk ibland. Han är väl i så fall mer komiker.
Han: Som Stefan Löfven?
Jag: *Asg* Han är ju politiker.
Han: Är inte det typ samma sak?
Jag: Vilket då? Komiker och politiker?
Han: Ja? och poeter. Är inte allt typ samma sak?
Jag: Absolut L. Absolut!!
 
???

Kossa!

Ja, jag vet att jag redan delat den på IG, men seriöst jag kan verkligen inte sluta skratta. Den är bara så grymt underhållande. Om det beror på min sjuka humor eller något annat vet jag inte, men bara kolla på den!
Stackars kossa! Cow 2  Cow IMG_20170419_201059_046.jpg

Det enda logiska!

Gick in på Canal Digitals sida och skulle kolla om det kommit upp någon mer info om de kanaler som så hastigt och lustigt försvann i måndags morse. Någon ny info hade inte kommit upp – ännu! Men det enda logiska är ju att det kommer strax. Absolut senast 13.30 närmare bestämt.

Ja, jag har irriterande lätt för mig att lägga fokus på helt fel saker.  Razz
wp-1454501431697.jpg