I min playlist v.41 – Du Vibrerar Under Mig!

Kenneth & The Knutters – Du Vibrerar Under Mig
Utgiven: 1983
Varför: En av mina första grupper jag lyssnade på som barn. Efter Twisted Sisters. (Ja, jag hade blandad smak redan då.) Jag älskade denna låt då och jag älskar den fortfarande. Kan ha att göra något med att göra att jag också älskar motorcyklar, men jag vet inte.  Heart

I min playlist v.37 – Thief!

Funderar på att införa dagens, eller veckans låt igen. Om det är en bra idé vet jag inte och jag har inte en susning om i fall ni som läser har samma musiksmak eller inte men jag har kommit på att det är rätt kul att gå tillbaka till sina egna inlägg och komma vad man hade för favoriter bakåt i tiden. Så jag gör det nog mest för min egen del.

Varför gillar jag då denna låt? Det enkla svaret, soundet. Det tilltalar mig och jag fullkomligt älskar den.
Utgivning: Februari, 2017

ESC!

Alltså ESC! Vad fan hände? Nu vet jag att folk inte kan ha samma smak i allt, men seriöst? Ukrainas låt? Det var ju i alla fall 10 andra som borde kommit före den. Men det är ju bara min åsikt iofs.

Grattis Frans till din 5:e plats. Bra jobbat med tanke på att alla påstod att den skulle komma sist, men det var ju sjutton vad våra grannländer dissade den i jurugrupperna. Kan det ligga något bakom ändå att det som sas i intervju mellan Lotta Brommé och EBU i radio? Att EBU gått ut till de olika ländernas jurugrupper och sagt att de helst inte tyckte att  samma land inte fick vinna två år i rad? Känns nästan lite så faktisk och är det så, då är det fördjävligt. Nu var dock inte Frans min favorit. Jag gillade även i år Azerbajdzjans bidrag. Även Cypern och Ryssland var ok.

Someones watching over me!

Verkligen älskar den här låten och jag har tydligen kompisar som kommer ihåg att jag sagt det, för idag kom den som en textfil till min mejl med orden: Stay strong and you will find a way!

Tack! Det är svårt att tro det ibland, men någonstans så måste nog allt bli bra och jag ska ha denna låt, och storyn bakom, i tankarna och hålla humöret uppe.

Found myself today
Oh I found myself and ran away
Something pulled me back
The voice of reason I forgot I had
All I know is you’re not here to say
What you always used to say
But it’s written in the sky tonight

So I won’t give up
No I won’t break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I’m standing in the dark I’ll still believe
Someone’s watching over me

Seen that ray of light
And it’s shining on my destiny
Shining all the time
And I wont be afraid
To follow everywhere it’s taking me
All I know is yesterday is gone
And right now I belong
To this moment to my dreams

So I won’t give up
No I won’t break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I’m standing in the dark I’ll still believe
Someone’s watching over me

It doesn’t matter what people say
And it doesn’t matter how long it takes
Believe in yourself and you’ll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart

So I won’t give up
No I won’t break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I’m standing in the dark I’ll still believe
That I won’t give up
No I won’t break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even when it all goes wrong
When I’m standing in the dark I’ll still believe
That someone’s watching over
Someone’s watching over
Someone’s watching over me

Someone’s watching over me

Eländes elände…

wpid-20150530_085205.jpgBörjar morgonen med frukost i sängen med sonen bredvid mig och Vampire Diaries på tv:n. Ingen annan är vaken så vi passar på att snacka lite, bara han och jag. Myyys!

Enda smolket i bägaren… Min to go-mugg är i minsta laget. Någon som har koll på var man kan köpa lire större modeller som är snygga och till ett bra pris? Gärna i liknande modell som den på bilden.

wpid-20150526_152648.jpgIkväll blir det Pink Party på Väla med barnen och goda vänner. Årets artister är Annika Herlitz, Måns Zelmerlöw och Carola. Snacka om att dra ”vinstlotten” när de bokade in Måns i år.

I början fanns många biljetter kvar att lösa ut, sedan gick Måns och vann ESC och då jäklar tog biljetterna slut i ett nafs. 15000 biljetter är slut, så det lär nog bli trångt ikväll. Hoppas man ser nåt i alla fall.

Hade turen att få tag i gratisbiljetter, så barnen blev helt eld och lågor. Vi har aldrig gått innan så de ser fram mot det.

Får försöka fokusera på de potitiva stunderna i livet, för tyvärr lyckas allt bara bli mer och mer skit. Och mitt i all bedrövelse så lyckades jag köra på en hare på väg till jobbet i torsdags som slog sönder bilen för mig. EN HARE?! Höjden av otur eller? Orkade knapt reagera. Första tanken;  Fan,  jag orkar inte mer? Hur ska jag ta mig till jobbet? Köra barnen o.s.v. Sedan släppte jag det och började storböla över att haren dog och hur synd der var om den.

Fick köra av vägen för att se hur stor skadan var på bilen, ringa jobbet och säga att jag nog skulle bli lite sen och sedan försökte jag bara bortse från allt elände. Insåg där och då att det ändå kommer bli värre (det tar vi i ett annat inlägg) och att detta ändå bara var en sak till att lägga till handlingarna.

Fick iväg ett sms till Camilla för att beklaga mig lite och någon timme innan jag slutade svarade hon mig. Alltså vad skulle jag ta mig till utan henne?

wpid-screenshot_2015-05-28-07-52-29.pngwpid-screenshot_2015-05-28-07-51-58.png

Med Camillas hjälp lyckades vi plåstra om Hoppsan så att hon åtminstone går att köra (man får vara tacksam för det lilla) och skickade en bild till pappa som svarade något i still med; Snygg omplåstring, hon läker nog snart.

Det är ju tur vi är födda med sjuk humor i familjen i alla fall.

wpid-20150527_180809.jpgOvanpå allt detta så var jag inne på systemet igår för att köpa en present. Och för första gången någonsinn slapp jag visa leg. Happ! Bara att inse att förfallet är nära nu.

Hoppas ni andra har det bra i alla fall. Önskar er en go helg.

Heart  Heart  Heart