I min playlist v.10 – Last Breath!

Liamoo – Last Breath
Utgiven: 2018
Varför: Så fort jag hörde den i melodifestivalen så fastnade den. Så vacker! Bara älskar den. Tycker det är lite *kul* att det var denna låt som Edward Blom kritiserade så hårt på Twitter. Någon frågade honom då vad han tyckte om sitt eget bidrag. Bloms svar: ”Genialiskt”. Därom tvistar nog i lärde.

I min playlist v.9 – Mad World!

Riverdale cast: K.J. Apa, Lili Reinhart och Camila Mendes – Mad World
Utgiven: 2017
Varför: Har upptäckt att de flesta låtar från Riverdale är rätt ok. Denna låt har verkligen något som tilltalar mig. Den är grym. Samtidigt har den något sam saknas, och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad. Det stör mig lite. Kan kanske vara att den liksom blir segare i refrängen istället för att ta fart? Vet inte, men bra är den i vilket fall som helst.

I min playlist v.5 – River (feat. Ed Sheeran)!

Eminem, Ed Sheeran – River (feat. Ed Sheeran)
Utgiven: 2017
Varför: Älskar allt med den. Finns det något att inte älska? Två fantastiska artister tillsammans.
Visste ni förresten att Ed spelade in sin del och hemma hos Russel Crow och blev sedan kontaktad av Eminem’s maneger om att Eminem skulle göra en del till låten. Det dröjde dock 14 månader innan Ed hörde någonting ifrån dem igen och då hade Eminem redan spelat in sin del och släppt låten.

I min playlist v.52 -Låten om hatten!

Sofie Svensson, Henwall – Låten om hatten
Utgiven: 2015
Varför:  Ja, vad säger man. Jag har ärligt inte ens någon aning. Får man skylla på barnen? I så fall gör jag det nu. Sonen hittade den och tyckte att jag skulle ha den i min lista. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den egentligen mer än att jag får så många frågor som dyker upp i huvudet.
Och som svar på frågan, ja vi är lite störda här.