Baywatch!

I fredags var vi och såg Baywatch. Måste säga att den var betydligt roligare och bättre än vad jag hade väntat mig. Helt klart bästa parodin på länge. Mycket hänvisningar till gamla Baywatch och en massa till musikaler, High school musical o.s.v.
Den som tror att det ska vara en seriös film kommer att bli grymt besviken, men jag kände redan när jag såg trailern att det skulle bli en parodi. Jag kommer definitivt se den fler ggr när man har det lite tråkigt och man känner sig lite deppig en regnig dag. Men så älskar jag ju både The Rock och Efron också. Bra skådisar båda två.

 

Across the tracks!

Across the tracks, eller I brottets gränsland, som den kallas på svenska. Märklig översättning från det ena till det andra. Varför fick filmtitlar förr, och i viss mån även nu, så himla konstig översättning?

Alltså jag älskade denna film när den kom 1990. Skulle jättegärna vilja se den igen men verkar omöjlig att finna. Någon som vet om den går att se eller köpa någonstans? Den kanske inte har de häftigaste scenerna, eller är den mest spännande, men det har något, något som gör den speciell. Betyget på IMDB är 5,7 och det är ett betyg den nog inte riktigt lever upp till egentligen, men som sagt, den har något som tilltalar mig.

Har ni sett vilken liten Brad Pitt? Även fast han vid tillfället faktiskt var nästan 27 bast så ser han ju jätteung ut.
Hade tänkt skriva: Har ni sett vilken liten Pitt? bara, men tänkte att det kanske helt skulle misstolkad så fick ju vackert skriva ut även förnamnet.  Wink
Man vet ju aldrig vad ni har för sjuk fantasi.

20170502_123902.png

Det växlar snabbt!

20170506_110637.jpgIgår grader och sol. Idag 12 grader och mulet. Sommaren var fin i år…

Nej, jag vet att sommaren inte börjat ännu, men det känns som den aldrig kommer att komma heller. I alla fall inte i denna delen av världen. Låter jag negativ? Det är för att jag är det. Så in i bomben. Jag har sagt det förr, men jag är en människa som är beroende av vädret, bra väder.

Jag vill ha sol och 25 grader varmt, inga moln på himlen och bara svaga brisar. Jag vill inte ha igenmulen himmel, kall vind, regn som hänger i luften och 10-15 grader. Det är INTE min grej!

För övrigt, är jag den sista på denna planet att upptäcka att man på Spotify kan se info om låtarna, artisterna och låtskrivarna på vissa låtar? Säg att jag inte är den sista? Känner mig verkligen efter.

Screenshot_20170506-113315.png

 

Tips på Svenska deckare!

Jag älskar ju svenska deckare. Eller ja humor- och dramaserier och filmer också. Så tänkte höra om någon har något tips på vad jag kan se.

Får gärna vara stuk med dessa:
* Falk
* Beck
* Gåsmamman
* Maria Wern
* Morden i Sandhamn
* Rebecka Martinsson
* Bron
* Annika Bengtzon
* Fjällbacka

O.s.v. Tips?

Då var det fredag igen då!

Sådär ja, då var biljetterna hämtade. Står nu med maten och sedan ska det fixas med allt inför morgondagen. Sedan hoppas jag på att få slå mig ner i soffan med något bra på tv och en bit god tårta.wp-1490976115495.jpgT har ju haft praktik på Tropikariet i Helsingborg den här veckan tillsammans med Malin i samma klass. De har trivts så himla bra så de bestämde sig för att bjuda på tårta idag. Och bara för att de nämnde tårta i går så fick jag för mig att göra en också. Är väl alltid något man kan fira? Som tex att det idag har varit över 20 grader ute. Hur underbart är inte det?
I alla fall, jag bakade också en tårta när de ändå var i gång och den tänkte jag ta mig en bit av i kväll.Den längst till höger är den jag gjorde till oss. Visst ser de goda ut? Tyvärr hade vi redan lindat in den ena i plast när jag kom på att jag ville fota, men den är i alla fall en marängtårta med banan, choklad och blåbär på. De andra två är ”vanliga” gräddtårtor med vaniljkräm och jordgubbssylt i. Yummy!
wp-1490976256345.jpgJag var och hämtade T på praktikplatsen idag när jag ändå hämtade ut biobiljetterna och då satt jag och spanade på Surikaterna. Sååå söta. En av dom bara ”vippade” omkull och låg sedan bara kvar där i en helt märklig ställning. Till slut puttade en annan surikat på hen så hen sprang iväg. De hade ungar också. Ungefär lika stora som små hamstrar. Otroligt gulliga. Ber om ursäkt för stor videoruta, men det gick inte att ändra.

Något att se fram emot!

Fast8Sådär ja! Då var äntligen biljetterna till The fate of the furious (Aka Fast & Furious 8) bokade. Fick ju biobiljetter i julklapp av Johan så nu kommer de väl till pass.

Det ska bli så kul, vi har verkligen längtat. Samtidigt kommer det bli så jobbigt. Saknaden av Paul är så jäkla påtaglig fortfarande. Jag kan ju inte ens se fast 7 utan att böla ögonen ur mig.

Tyvärr kunde vi inte gå på premiären den 12/4 så det får bli på torsdagen den 13/4 istället. Så imorgon ska jag försöka hinna med att ta mig till Helsingborg och hämta ut 6 st biljetter. Så himla roligt att L kan följa med också med de nya åldersgränserna. Nedräkning pågår! Woop Woop!

Prison Break!

Det är alldeles för långt kvar till nästa torsdag! (Tisdag om man kör från USA). Jag kan knappt vänta. Jag är otålig och att vänta en hel vecka på något jag redan väntat på i 7 år är nästan olidligt. Kan det bli den 6 april nu?
Sedan känner jag redan nu att 9 avsnitt är alldeles för lite för mig.  Wink

Mer film åt folket!

Det kommer många filmer nu jag ser fram emot. En av dem är den nya IT (DET). Nu finns det väl ingen som kan göra rollen som Pennywise  lika bra som Tim Curry, men jag tror ändå att Bill Skarsgård kan få till det. Det går dock inte att komma ifrån att Pennywise är lite kult i sina gula byxor och sina ballonger, eller vad tycker ni?

Jag hoppas att denna filmatisering ska följa boken bättre, den första filmen var ju rent ut sagt bedrövlig i hur den totalt sågade boken. Ingen känsla, dåligt skådespel, händelser som inte finns med, ändrad story osv.

Jag hoppas verkligen den kommer på bio och jag väntar fortfarande med spänning på trailern som sägs ska vara 90 sekunder lång. Den finns dock ej tillgänglig ännu. Morr!

Ni får hålla till godo med några bilder på Pennywise så länge. Vad tror ni? Kan det bli bra?

wp-1490185581968.jpgwp-1490185581966.jpgwp-1490185581967.jpg

Tim Curry!o8A4aNj