Baywatch!

I fredags var vi och såg Baywatch. Måste säga att den var betydligt roligare och bättre än vad jag hade väntat mig. Helt klart bästa parodin på länge. Mycket hänvisningar till gamla Baywatch och en massa till musikaler, High school musical o.s.v.
Den som tror att det ska vara en seriös film kommer att bli grymt besviken, men jag kände redan när jag såg trailern att det skulle bli en parodi. Jag kommer definitivt se den fler ggr när man har det lite tråkigt och man känner sig lite deppig en regnig dag. Men så älskar jag ju både The Rock och Efron också. Bra skådisar båda två.

 

Mors dag!

I söndags var det mors dag och T och O var väldigt generösa. Av T fick jag en jättefin blomma och av O fick jag en ask med Marieanne-kulor, som jag älskar!

Det roliga med det var dock att asken var öppnad när jag fick den. ”Förlåt mamma, men jag kände att jag helt enkelt var tvungen att smaka innan du fick den, sa O.”
Hon är för jädra skön den ungen! Jag skrattade gott när hon gav den till mig medan T skällde på henne, för så gör man bara inte enligt henne.  Grin

L förkunnade att jag fick i present att han åtminstone kom ihåg att det var mors dag men att han inte orkade rita något och ville ha sina pengar för sig själv.
Ha ha! Härliga barn!

20170529_073852-1454062550.jpg

Förpassad!

Försökte sola en stund på eftermiddagen, men det blåste så mycket att det nästan blev lite kallt trots att det egentligen var varmt ute. Så efter en liten stund gav jag upp och tog tag i det här med att panta patronen till Sodastreamern istället, den har stått i en månad eller två i hallen och väntat på att jag ska komma ihåg att ta den med mig till affären. Skönt att få det gjort.Snapchat-887644616.jpg

Nu sitter jag dock i sovrummet då T och Terese har bjudit O på myskväll, det är en del av det hon fick i julklapp från dem. Jag har dock blivit mutad så jag och Bones har en rätt trevlig kväll tillsammans. Frågan är bara vad L kommer tycka om det här med att vara förpassad till ovanvåningen när han kommer hem? Det återstår att se.
Snapchat-420762198.jpgSnapchat-27928736.jpg

Barnarbete?

Visst räknas det inte som barnarbete när barnet i fråga är myndigt va? Tänkte det också, fortsätt gräv unge, gräv! (Ja, jag vet att jag redan för ett tag sedan lade ut denna bild på IG).
Snapchat-867340806.jpg