Baywatch!

I fredags var vi och såg Baywatch. Måste säga att den var betydligt roligare och bättre än vad jag hade väntat mig. Helt klart bästa parodin på länge. Mycket hänvisningar till gamla Baywatch och en massa till musikaler, High school musical o.s.v.
Den som tror att det ska vara en seriös film kommer att bli grymt besviken, men jag kände redan när jag såg trailern att det skulle bli en parodi. Jag kommer definitivt se den fler ggr när man har det lite tråkigt och man känner sig lite deppig en regnig dag. Men så älskar jag ju både The Rock och Efron också. Bra skådisar båda två.

 

Mors dag!

I söndags var det mors dag och T och O var väldigt generösa. Av T fick jag en jättefin blomma och av O fick jag en ask med Marieanne-kulor, som jag älskar!

Det roliga med det var dock att asken var öppnad när jag fick den. ”Förlåt mamma, men jag kände att jag helt enkelt var tvungen att smaka innan du fick den, sa O.”
Hon är för jädra skön den ungen! Jag skrattade gott när hon gav den till mig medan T skällde på henne, för så gör man bara inte enligt henne.  Grin

L förkunnade att jag fick i present att han åtminstone kom ihåg att det var mors dag men att han inte orkade rita något och ville ha sina pengar för sig själv.
Ha ha! Härliga barn!

20170529_073852-1454062550.jpg

Förpassad!

Försökte sola en stund på eftermiddagen, men det blåste så mycket att det nästan blev lite kallt trots att det egentligen var varmt ute. Så efter en liten stund gav jag upp och tog tag i det här med att panta patronen till Sodastreamern istället, den har stått i en månad eller två i hallen och väntat på att jag ska komma ihåg att ta den med mig till affären. Skönt att få det gjort.Snapchat-887644616.jpg

Nu sitter jag dock i sovrummet då T och Terese har bjudit O på myskväll, det är en del av det hon fick i julklapp från dem. Jag har dock blivit mutad så jag och Bones har en rätt trevlig kväll tillsammans. Frågan är bara vad L kommer tycka om det här med att vara förpassad till ovanvåningen när han kommer hem? Det återstår att se.
Snapchat-420762198.jpgSnapchat-27928736.jpg

Barnarbete?

Visst räknas det inte som barnarbete när barnet i fråga är myndigt va? Tänkte det också, fortsätt gräv unge, gräv! (Ja, jag vet att jag redan för ett tag sedan lade ut denna bild på IG).
Snapchat-867340806.jpg

Bara en massa problem!

Kan någonting få gå smärtfritt? Bara en endaste gång? Tydligen inte.

Förra månade fick inte T någon lön från jobbet. Det var Administrationen som fixat försent med hennes lönerapport. De sa då att hon skulle få pengarna den här månaden istället. Jo, tjena! Igår kom lönespecifikationen och inga pengar från februari fanns med. Endast dem från mars. Alltså, jag blir skogstokig! Det ska inte få gå till såhär. T försökte på en gång ringa sin mentor om det hela, men fick inte tag i honom så hon skickade ett sms och efter någon timme så ringde han tillbaka.

Han skulle själv följa med T och prata med administrationen om det hela då han ansåg att detta var helt ohållbart. Han blev faktiskt lite arg. Tyvärr kan de inte göra detta förrän på onsdag då alla eleverna helt hux flux fick ledigt idag då lärarna tydligen skulle till Tyskland?! Kul att de meddelar sådant innan liksom, detta fick T reda på för att hon pratade med mentorn, annars kanske hon åkt till skolan helt i onödan idag.

Tog den här bilden av henne igår, när hon fick se den så utbrister hon: ”Jag ser ju ut som ett spretigt lejon.”
Tja, det kanske hon gör, jag vet inte  Lion

Snapchat-1192962290.jpg

Åter till barndomen.

Igår blev jag så himla sugen på Kalaspuffar att jag köpte ett paket. Idag på morgonen frågade jag L om han ville ha lite. Det ville han, med svaret – ”Jag får flashbacks till min barndom.”  Question  ”Vad då flashback? Du är för sjutton barn fortfarande” tyckte jag.

Då tittade han på mig som om jag sagt något väldigt nedlåtande, men för i Jesus namn, ursäkta då!!

När han ätit upp så frågade jag om det var gått och han svarar: ”Japp, men nu ska jag ta ett glas mjölk och skölja ner sockret, mitt piller och barndomen.”

Ja, jag säger då det. Ha ha ha ha! De är roliga ibland, barnen.

Idag ska jag iväg på en liten roadtrip med Camilla och hoppas vi inte kör vilse  Wink
Vi får väl se vad det för med sig.

Hoppas ni alla får en kanondag.