Kallt och nya skor!

image I morse var det riktigt mörkt och höstlikt när jag åkte till jobbet. Friskt, hög luft och ganska svalt med endast 8 grader. Man piggnade till i alla fall.

Det behövdes också, för jag var riktigt trött. Att börja jobba redan 5.45 är ingen höjdare. Speciellt inte under den mörkare delen av året när jag är konstant trött i alla fall.

Nu är jag hemma och är seeeg. Får försöka bortse från det då jag ska köra iväg med L till BJJ-träning vid halvfem-tiden. Kommer nog att sitta och somna medan jag väntar på honom.

För mig blev det ingen träning igår. Fick istället akut åka och köpa nya skor till L.
Han avverkar skor i ungefär samma takt som de skövlar regnskogen. Det vill säga, i ett rasande tempo.
Vi är nu inne på fjärde paret ”gympaskor” på ungefär lika många månader. Blir galen! Eller snarare ruinerad. Ingen av töserna har slitit skor på det viset. Men det är kanske skillnad med killar?

Dessa blev det den här gången. image

Han är så stolt och så nöjd med dem. Tror vi jagade igenom varenda affär som säljer skor på Väla. Men överallt så var alla skor, som vi båda kunde komma överens om, slut i hans storlek. Till slut gav vi upp och körde hem. På vägen hem så bestämde vi oss för att åka inom Familia också. Och där, i den sista butiken vi besökte, hittade vi dessa. Tack och lov för det. Annars hade han fått gå barfota idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.