Snart Halloween

imageSå skönt med semester. Började dagen med en smoothie. Gott och man står sig länge på en sådan.
Blev väckt redan halv sju i morse av O och hennes kompis som sovit här. Blää! O som brukar sova ända till tio/elva i vanliga fall. Kvart i nio kom sedan L’s kompis Melvin hit så det var bara att kliva upp och påbörja dagen. Vad ska de göra uppe så tidigt? Det positiva är ju att man hinner få en del gjort och nu är det strax dags att börja med maten också.

Ska nämligen på et Box-pass med maken vid femtiden och direkt efter blir det Tupperwareprty hos min vän Susanne medan maken kör ut på en shoppingrunda med Christoffer. Så det är bäst att ha käkat innan, för efter lär det bli alldeles för sent.

Kycklingwok blir det här, vad käkar ni?

Igår tog jag tag i det här med pumporna. Det tog mig nästan hela dagen. Först skulle jag komma på motiv och sedan överföra dem på pumporna. Jag har ju så fruktansvärt dålig fantasi. Tur att Google finns. Ja, jag har stulit idéerna men jag har karvat helt själv. Två av pumporna ämnade jag till Camilla och de andra fyra står kvar här hemma. Nu ska det bara handlas lite godis också så är vi fit for Halloween!

image

Karvar ni pumpor?

Det är riktigt skönt med semester, men jag längtar ändå tills på onsdag. Då hämtar maken något vi väntat på sedan i somras. Weeii!! Wink

Ha en gó måndag alla fina!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.