Den är för bred!

Vad härligt det är med för trånga garage. Vår nya bil är definitivt för bred för garaget. Den förra var bred men denna är bredare. Det är på sin höjd 3 cm på var sida om backspeglarna och det är inte helt lätt att få in den rakt. Inte med tanke på att den måste backas in och garagelängan mitt emot står så tajt på så att bilen kan knappt stå rak mellan garagelängorna. Inte helt lätt då. Det tog ett par minuter att få in den. När den väl stod i garaget kunde jag bara konstatera att jag inte kom ur bilen. Det var bara att börja om och försöka få bilen lite mer till höger så jag fick några ca till att öppna dörren på.

Det positiva är i alla fall att den har infällbar dragkrok så man kan backa in den en liten bit extra jämfört med den andra bilen. Det märks att garaget är byggt på 80-talet när alla bilar var lika stora som tändsticksaskar. Och tack och lov för backkameran. Oftast gillar jag dem inte, för jag tycker det är lättare att backa utan, men i detta fallet är den faktiskt guld värd.

I detta fallet är det synd att man inte är ett anorexioffer, för de kan ”möjligen” ta sig ut och in utan att leka cirkusartist. Nåja, nu står den där i alla fall och jag tänker inte göra om bravaden mer idag. Tyvärr måste jag ha ut bilen i morgon, för då ska jag åka och hämta T som kommer till HBG med bussen från GBG.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.