ännu en fin dag.

Ännu en dag har tillbringats på stranden. Helt underbart väder,  med sol, lite vind, 30° C och vatten med tempratur på över 26° C. Det svalkar knapt.

Barnen ligger i och plaskar som sälar och även jag som är lite badkruka doppar mig utan några som helst problem. Man får ju passa på nu när de lovat sämre väder i slutet av veckan och även nästa vecka.

Innan jadet hann vi med lite äventyrsgolf också. L vann, T kom tvåa, O trea och jag sist. Inte så konstigt för jag har bollsinne som en död fiskmås.

Efter stranden åt vi middag på IKEA och tog oss en runda och kollade på alla möbler. Gick där och drömde och planerade lite vad vi önskar oss när vi ska inreda nytt boende.

L’s öra är fortfarande inte bra trots stark pennicilin. Misstänker att vi får ta ett nytt besök hos läkaren. Men det får bli på onsdag. Imorgon har vi andra saker inplanerade  Smile så nu ska vi sova.

Godnatt på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.