helgen som gått

Det har definitivt varit en intensiv men samtidigt trevlig helg.

I fredags var vi så jämrans trötta på det här stället att vi la oss redan vid åttatiden. Haha, men tur var nog det för klockan fyra ringde klockan på lördagsmorgonen. Klockan fem satt vi i bilen på väg upp till Ullared (GeKås) eftersom de öppnade sju och vi ville slippa de värsta köerna.

Tjugo i sju var vi på plats och kunde promenera rakt in i ett redan öppnat varuhus. Hittade väldigt mycket och jag vet inte om det var tur eller otur att ekonomin är ansträngd och begränsade shoppingen rejält, men både barnen och jag blev riktigt nöjda med våra fynd.

Jag hittade dessutom fyra st bh:ar för totalt 340 kr (338.70 kr för att vara exakt). Jag som aldrig äns hittar en bh för det priset i vanliga fall på grund av stora bröst.

Även barnen gjorde bra klädfynd och de var så duktiga att ha med sig. Både O och L var iofs rätt hyper i början men efter intaget av frukosten vid tio så de kunde ta sin medicin så gick det som smort.

Klockan fyra på eftermiddagen var vi hemma igen, trötta! Det hindrade dock inte mig och L från att köra direkt ut på Väla för att hitta nya innegympaskor till honom. Vi hittade ju inga i Ullared.

Ute på Väla löpte jag också årets första julklapp. Sent för att bara jag men skönt att vara igång.

Råkade sedan i all hast lova att både O’s kompis Nathali och T’s kompis Pauline fick sova över. Hur tänkte jag då? Tur de är så snälla och beskedliga.

Söndagen gick i innebandyns tecken. Nio var vi på plats,  L och jag, i sporthallen för säsongens första matcher.

Två vinster och en förlust blev det och det får man väl vara nöjd med? Första gången L är med och spelar match också och han stod för ett av målen så han var så stolt.

wpid-20141019_094450.jpg

Halv tre var vi hemma igen och då måste jag medge att jag var helt slut men det var bara att bita ihop för jag hade ju lyckats boka in tvättstugan på eftermiddagen också och har man lyckats få en tid så får man vackert tvätta. Så medan L var hos Arvid, T umgicks med Pauline, O med Nathali och tvätten snurrade så passade jag på att få en timmes skönhetssömn. Om jag blev så mycket vackrare av det vet jag inte men inte sjutton blev jag piggare, så även igår blev det tidig sänggång.

Tröttheten sitter dock i kan jag lova. Somnade ifrån första avsnittet av Sveriges värsta bilförare ikväll och vaknade till nu och har krupit ner i sängen istället. Kommer nog ta ett tag för att få igen min förlorade sömn. Hihi!

Nu kör vi hårt en vecka till innan det är dags för barnens höstlov. Ska bli skönt att slippa släpa upp dem tidigt på morgonen ett tag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.