Energilös

Idag har jag haft jäkligt svårt att hitta energin och glädjen. Vill bara ha vår och sommar, då solen kan ge mig styrka och glädje. Solen gör en sådan enorm skillnad.  Sun

wpid-img_20150118_135344.jpg

Googlade runt lite och hittade Escadas sommarparfym för 2015. Gissa om jag vill ha den. Men priset är hopplöst mycket förmycket för min plånbok. Men om man lägger undan 200 denna månad och 200 nästa så ska det nog gå. wpid-img_20150118_232255.jpgSå mycket saker som kostar pengar nu. T ska ju dessutom börja övningsköra snart. Det är ju inte gratis direkt.

wpid-20150114_214042.jpgMan tror ju lätt att det skulle vara lite enklare att övningsköra privat om man är trafiklärare, men så är inte fallet. Reglerna kring detta är helt sanslöst ologiska. Så det blir vackert till att gå handledarutbildningen – IGEN!!

Kram och godnatt!  Heart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.