sova, varför det?

Känns oerhört normalt att vakna strax innan sex på en lördag. En lördag då jag för övrigt faktiskt hade kunnat få sova till i alla fall åtta.

Blir nästan lite sur faktiskt, för jag behöver verkligen sömnen. Man får vara nöjd att man fick några timmars sömn i alla fall.

Antar att mycket av orsaken i detta är allt som händer. Leva ett lugnt och städat liv, verkar inte var nåt som jag ska göra. Tar man ett steg framåt i rätt rktning, så går man raskt två steg bakåt, vilket gör att man aldrig kommer framåt. Här gäller det att leva en dag i taget för att överleva kan jag säga.

Det är tur jag har denna man som kommer och lägger sig hos mig när jag som mest behöver det. Vad skulle jag gjort utan honom?

wpid-20150201_094717.jpg

Idag blir det aktiviteter mest hela dagen, men det tänker jag inte skriva något om i förväg, då har jag ju inget att skriva om sedan. Så bra fantasi har jag inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.