Helgen som gått.

Vilken helg vi har haft. Det har varit full rulle kan man säga. I lördags var jag och Camilla på IKEA och gjorde det osäkert. Vi började med att äta Brunch. Jättegott, jättemycket och jättebilligt med Familykortet. 39 kr.  Yes

Jag kanske inte gjorde de nyttigaste valen då jag innan IKEA varit och vägt in mig på VV. Men jag försökte i alla fall och jag har inte karaktären att helt sluta med allt sådär bara pang på. Känns som det varit svårt att hålla mig inom mina points för resten av dagarna också så har jag gått ner något till på lördag så är det nog ett under. Känns som att hur lite jag än äter så kommer jag över pointsen och dessutom är konstant hungrig. Blääärk! Nåja, jag har väl snart kommit in i det igen antar jag.

Nu kom jag visst in på ett sidospår, men i alla fall. Jag skulle i alla fall köpa en skrivbordsskiva, två ben och en trådback. Nu råkade jag dock komma hem med ett svart tyg med vita prickar också som jag ska klä om köksstolarna med. Jag hoppas det blir bra.
Vi hade väldigt trevligt när vi gick där och jag vet inte om det är synd eller tur att man inte har några pengar, för på IKEA kan man verkligen handla precis hur mycket som helst. Ja, jag är lite beroende!

På vägen hem körde vi inom Dalhem och hämtade upp Camillas två systerdöttrar och sedan styrde vi kosan hem. Väl hemma hjälptes jag och Loke åt att montera på de delar av skrivbordet vi redan hade hemma med de nya delarna vi införskaffat och resultatet blev verkligen väldigt väldigt bra. Eller i alla fall så bra det kan bli när man bor för trångt och har alldeles för lite pengar.

wpid-20150207_150749.jpg

Fler bilder från L’s och O’s rum kommer nog så fort deras katastrofområde har blivit sanerat. Hur är det ens möjligt att förvandla ett rum till en total krigszon på bara några dagar?

wpid-20150207_194513.jpgPå kvällen hade jag och barnen Mellomys i soffan – Med godis! Men jag var faktiskt duktig och åt bara fem bitar. Vad tyckte ni om årets första deltävling? Vad gillade ni appen?

Jag gillade appen men den flippade när jag röstade på One by one. Jag gav den fem hjärtan men bara tre registrerades. För övrigt blev jag rätt besviken att One by one inte gick vidare. Tyckte det var den bästa låten faktiskt. Men Jessicas låt var också bra. När mellon var slut var det bra att tacka för sig och gå och lägga sig. För klockan alldeles för tidigt skulle L spela innebandymatcher i Bromölla. Jäkla väg att köra.

wpid-20150208_080024.jpgBländad av solen var jag också. Hela vägen dit och hela vägen hem. Mysigt med sol förstås, men jag gillar inte att bli bländad. Lite trist också att man satt inne en hel dag med så fint väder i stället för att vara ute och njuta.

Nu fick vi njuta av grabbarnas framfart istället. Gick inte riktigt lika bra som innan jul, då de var extremt samspelta, denna gången spretade det mer. Helt kass gick det ändå inte.

De vann två av sina tre matcher och med det blev de faktiskt väldigt nöjda.

wpid-20150208_134812.jpg

Domarna var väldigt på hugget och de blåste för saker heeeeela tiden och det kändes som om tiden rullade på med mer frislag, tekningar, straffslag m.m. än vad de faktiskt fick spela. En i laget åkte till och med på en utvisning för att ha fått bollen skjuten mitt i ansiktet.  Då blev de flesta tränarna arga men domaren svarade bara, man får inte nicka bollen. Ja, fast nu gjorde han ju inte det utan fick den mitt i ansiktet. Men men, det är bäst att lyda domaren.

Klockan fyra på eftermiddagen var vi hemma igen och kunde utmattade sjunka ner i soffan. Det var väldigt, väldigt skönt.

2 reaktion på “Helgen som gått.

  1. Jag tyckte första låten var bra, men det gick ju inte så bra för den… appen testade jag inte, av princip röstar jag inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.