Det är en katt bland hermelinerna!!

Jag kommer snart uppdatera några rader igen. Det där ”snart” är dock en tolkningsfråga. För er är det antagligen om några minuter, nån timme eller något i den stilen. För mig är det någon gång under morgondagen.

Det inlägget kommer att hamna bakom lösen. Men eftersom det nu visat sig att dr finns personer som för infon vidare till dem som inte skall ha den så kommer det att bli ett helt nytt lösenord.

Säger det redan nu så kan ni hojta om ni vill ha lösenordet. Ni får det då i samband med att inlägget publiceras. Nu måste kunna berätta vem ni är, hur ni känner mig/hittat bloggen och ge mig ert namn så att jag kan verifiera vem eu är. En del av er är undantagna detta och till er skickas lösenordet imorgon. Här ni inte fått det vid publiceringen av inlägget så får ni alltså fråga.

Hoppas ni förstår varför jag gör såhär.

Kram på er alla fina där ute.

2 reaktion på “Det är en katt bland hermelinerna!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.