Sakta!

Det går sakta framåt. Allting tar mycket längre tid än vad man tänkt sig. På något sätt så tror man att allt helt plötsligt bara ska stå på plats, organiserat och färdigt. Det gör det ju såklart inte.

Lördagen började med gårdsstädning i samfälligheten, så vi var ute redan kl 9.00 på morgonen. Snark!
Efter det gick vi in och började organisera här inne. Höll på hela dagen men känns inte som man kommer någon vart.

Det vi fick gjort var:

* Plockat upp alla böcker
* Satt upp två hyllor hos T
* Satt upp T’s TV
* Satt upp diverse gardiner
* Fått upp några lampor

Köpte ju två lampor i Ullared i höstas som jag tyckte var så fina. De såldes som julbelysning men jag tycker inte de är så juliga så jag vill ha dem framme hela tiden. Dock är mina fönster här betydligt mindre än de i lägenheten så jag visste inte var jag skulle ha dem. Fick dock idén att hänga dem i taket och så fick det bli. Blev grymt nöjd!

wpid-20150509_213605.jpg

Idag ska vi fortsätta. Måste ju bli klar snart. Orkar inte bo i kaos hur länge som helst.

För övrigt, varför vaknar jag före sju en söndag? Det är ju så man kan bli trött på sig själv. Har nu legat här i sängen en stund och funderat på vad det har kistat mig att fixa möblerna till mitt sovrum. Strax över 500 kr har jag gett. Sängen var ju gratis, likaså den lilla byrån, som för övrigt måste målas färdigt. Mattan på golvet ät T’s gamla och den kostade 69 kr på Lidl. Sängbordet 20 kr på loppis, gardinerna 149 kr i Ullared och hyllan som står här tillfälligt är en Kallax med åtta fack. 599 kr kostar den på IKEA men jag köpte den när de gade family-erbjudande och gav 299 kr.

Detta är verkligen något som passar min plånbok. Fler fynd åt folket!

Ny ska jag se ett avsnitt av The Returned och sedan kanske jag går upp och tar tag idagen. Har ju en del att pyssla med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.