Mätt!

L och O är hos sin pappa i helgen. Så jag och T passade på att ha ett ”Baby daddy-maraton” på Netrflix i gårkväll. Blev lite sent dock så det var en aning segt att komma upp i morse.

T skulle träna på karaten eftersom hon graderar sig nästa helg så jag körde henne in och satt kvar och tittade. Jätteduktig har hon blivit. Efter det styrde vi kosan ut till Väla där vi tog lunch på American steakhouse. Riktigt gott och jag blev proppmätt. Så mycket godare än de vanliga hamburgerkedjorna.

Efter det så strövade vi omkring lite. T hittade en klänning för någon hundralapp och jag köpte ett skärp för 60 kr. Har saknat ett skärp länge och det är så sabla jobbigt att gå och dra upp byxorna hela tiden så jag jagade nästan rätt på ett i panik.

Efter en stund slöt T’s kompis Pauline upp och vi tog ett litet varv till innan vi avslutade med att dela på en Bananasplit på Hauffes. Grymt stor blev den och fast vi var tre och dela på den orkade vi inte äta upp den. Sjukt! Är faktiskt nästan mätt fortfarande. Jag börjar bli lite småsugen på något men inte hungrig som i hungrig.

Just nu står T och Pauline och fixar hallonpaj som förhoppningsvis är klar lagom till ESC börjar om tio minuter. Känns som ett bra avslut på dagen. Nu håller vi tummarna för Måns.

Imorgon ska jag försöka fixa lite med sådant som hamnat på efterkälken, så som viktiga samtal, brev, räkningar, tvätt, plocka upp efter flytten, bädda rent, dammsuga m.m. För på måndag ska jag faktiskt jobba lite igen. Känns helt galet att få jobba lite trots att jag bara hoppar in för en som är sjuk.

Heart Heart Heart
wpid-img_20150523_192900.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.