Eländes elände…

wpid-20150530_085205.jpgBörjar morgonen med frukost i sängen med sonen bredvid mig och Vampire Diaries på tv:n. Ingen annan är vaken så vi passar på att snacka lite, bara han och jag. Myyys!

Enda smolket i bägaren… Min to go-mugg är i minsta laget. Någon som har koll på var man kan köpa lire större modeller som är snygga och till ett bra pris? Gärna i liknande modell som den på bilden.

wpid-20150526_152648.jpgIkväll blir det Pink Party på Väla med barnen och goda vänner. Årets artister är Annika Herlitz, Måns Zelmerlöw och Carola. Snacka om att dra ”vinstlotten” när de bokade in Måns i år.

I början fanns många biljetter kvar att lösa ut, sedan gick Måns och vann ESC och då jäklar tog biljetterna slut i ett nafs. 15000 biljetter är slut, så det lär nog bli trångt ikväll. Hoppas man ser nåt i alla fall.

Hade turen att få tag i gratisbiljetter, så barnen blev helt eld och lågor. Vi har aldrig gått innan så de ser fram mot det.

Får försöka fokusera på de potitiva stunderna i livet, för tyvärr lyckas allt bara bli mer och mer skit. Och mitt i all bedrövelse så lyckades jag köra på en hare på väg till jobbet i torsdags som slog sönder bilen för mig. EN HARE?! Höjden av otur eller? Orkade knapt reagera. Första tanken;  Fan,  jag orkar inte mer? Hur ska jag ta mig till jobbet? Köra barnen o.s.v. Sedan släppte jag det och började storböla över att haren dog och hur synd der var om den.

Fick köra av vägen för att se hur stor skadan var på bilen, ringa jobbet och säga att jag nog skulle bli lite sen och sedan försökte jag bara bortse från allt elände. Insåg där och då att det ändå kommer bli värre (det tar vi i ett annat inlägg) och att detta ändå bara var en sak till att lägga till handlingarna.

Fick iväg ett sms till Camilla för att beklaga mig lite och någon timme innan jag slutade svarade hon mig. Alltså vad skulle jag ta mig till utan henne?

wpid-screenshot_2015-05-28-07-52-29.pngwpid-screenshot_2015-05-28-07-51-58.png

Med Camillas hjälp lyckades vi plåstra om Hoppsan så att hon åtminstone går att köra (man får vara tacksam för det lilla) och skickade en bild till pappa som svarade något i still med; Snygg omplåstring, hon läker nog snart.

Det är ju tur vi är födda med sjuk humor i familjen i alla fall.

wpid-20150527_180809.jpgOvanpå allt detta så var jag inne på systemet igår för att köpa en present. Och för första gången någonsinn slapp jag visa leg. Happ! Bara att inse att förfallet är nära nu.

Hoppas ni andra har det bra i alla fall. Önskar er en go helg.

Heart  Heart  Heart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.