Snorkig jäkel!

I tisdags var jag och T en vända på NetOnNet. Vi behövde en Powerbank till T då de ju skulle ut och campa och jag ville inte att hon skulle bli utan ström i telefonen. Efter lite letande på nätet hittade jag en på deras hemsida för 149 kr som verkade ok, så det var den vi skulle dit och köpa.

Tycker iofs att 149 kr var lite för dyrt för min budget, men så fick det bli. Det är ju ändå inga jättesummor, så jag hoppas den fungerade någorlunda. Är nog bättre än inget alls. Får fråga henne ikväll, hur hon tyckte den fungerade.

Men nu kom jag nog in på ett sidospår känner jag, för det var inte priset på apparaten som det här skulle handla om utan om hur en tjej i butiken var.

När vi ändå var i butiken tänkte jag att jag skulle kolla om de hade laddsladdar till plattan. Den börjar ju bli lite till åren men fungerar hjälpligt trots att T för snart ett år sedan var på väg att elda upp den. Sladden har dock fått utstå både det ena och andra och sedan var Säpo på den en vända så jag antar att det är sladdens fel att plattan inte går att ladda. Vill alltså ha en ny.

Hittade inget i deras dator eller på hyllorna så jag misstänkte att de inte hade några men det skadar ju inte att fråga kände jag.

Jag: – Ursäkta, jag tänkte jag skulle fråga om ni har laddkablar till Samsungs platta Tab 2?
Hon: (med grymt snorkig röst) – Tab 2? Va ä dä?
Jag: – Ja, vanlig surfplatta, från Samsung. Android alltså. Det ska vara en bredare kontakt på, inte de nya micro-USB alltså?
Hon: – Ja, ska kolla i datorn…

Hon: –  Alltså, dä ä ju en gammal modell? Den är utgående.
Jag: – Ja, jo det vet jag. Men tänkte ni kanske hade sladdar till dem ändå.
Hon: – Vi säljer inte saker till gamla modeller.
Jag: – Så pass alltså. Ni säljer ju sladdar till de gamla iPhone-modellerna så jag tänkte att ni kanske hade till dessa också.
Hon: – Gamla iPhone-modeller?
Jag: – Äsch, glöm det!
Hon: – Vänta ska jag fråga min kollega.

Efter att konsulterat kollegan som snabbt och proffsigt svarade att tyvärr så hade de inte några sådana sladdar, men kunde ge mig tips om var jag kunde hitta, så vänder sig tjejen mot mig igen.

Hon: – Ja, där hör du, på nätet får du alltså beställa detta. För sådant gammalt har inte vi.
Jag: – Tack för ditt snorkiga bemötande, ska genast hem och beställa en. Ha en bra dag.

Nu är det ju svårt att i skrift få fram hennes utal, men om ni tänker er en som står och tuggar tuggummi sådär nonchalant, smackar lite, tvinnar håret mellan fingrarna och har det där lite släpiga uttalet som är en blandning mellan Lidingö-dialekt och någon som kommer från typ Värmland. Samtidigt som man himlar med ögonen och tycker att kunden är superjobbig.

Då får ni fram det hela.

Blev faktiskt lite full i skratt när vi travade därifrån. Fick i alla fall köpt vår powerbank och en 10-pack disktrasor. Kändes som vi hade storhandlat rejält  Grin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.