Gratis!

Skrev ju i förra inlägget att jag gillade Facebooks sidor där man kan fynda saker. Även till sovrummet har jag fyndat saker.

Både sängram, resårmadrass, bäddmadrass och den lilla byrån vid fotänden har jag fått gratis via dessa sidor. Helt otroligt hur givmilda vissa är. Sängen är för övrigt riktigt jäkla nice att sova i också. Lagom mjuk och jag har faktiskt aldrig ont i ryggen när jag vaknar längre. Me like!

Sängbordet fyndade jag förra året på en loppis för 20kr. Det var från början i furu men är numer vitt. Eller nästan vitt, det är inte riktigt färdigmålat än. (På tal om det där med att bli färdig). Ska försöka göra färdigt det så ska jag lägga ut en bild på det. Undra om jag har någon före-bild att jämföra med? Det får jag kolla upp.

Känner jag någon elektriker förresten? Jag skulle behöva ha någon som kan koppla in mina element innan vintern. Kan bli en aning kyligt utan dem. Visst kan man sova med filt och pyjamas, det har jag gjort förr, men det känns ändå som att det vore bra att få dem inkopplade. Mest för att få bort den där råa känslan.wpid-20150901_150751.jpgwpid-20150901_150806.jpgFör övrigt, ser ni den rosa sladden på sängen? Kattaskrället Säpo har käkat upp alla vita sladdar jag haft så nu köpte jag en rosa istället. Den ger han fan i, men istället glappar den jäkeln så den laddar dåligt. Fasiken aldrig blir det bra och man blir nöjd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.