Det går framåt.

Om någon undrar hur det går med mitt stolprojekt? Jo,  tack! Det går rätt så bra. Alla dynor är omklädda och en stol är grundad två ggr och målad en gån med vanlig färg. Stol nummer två är grundmålad två ggr. Stol nummer tre är fortfarande under slipning och den fjärde stolen väntar på sin tur.

Det går lite långsamt, men det går framåt i alla fall. Just nu börjar dock färgen ta slut så jag får vänta tills jag har råd att köpa mer. Det gick ju åt en del till byrån. Egentligen borde jag ju kunna slipa färdigt ändå, men det är ju sååå tråkigt. Kanske imorgon  Smile

Hoppas och håller tummarna för att de ska bli färdiga denna månad eller i alla fall nästa.

Det känns som en bit av pusslet faller på plats varje gång jag får en bit av alla ”måsten” klara. Det blir som ett lugn i kroppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.