Litet fynd!

Var och lämnade T på skolan i tisdags och när jag skulle köra hem åkte jag inom IKEA för att kolla julpyntet. Hittade två rullar med papper som jag köpte. Sedan gick jag in på fyndhörnan, ett måste när man är där, och där hittade jag en monterad stomme från Bestå.

Just en sådan jag hade tänkt köpa, men ni vet det där med pengarna. Den här skulle de dock bara ha 200 kr för så jag kunde inte låta bli. Jag hittade en för några månader sedan också, även den till reapris.
Nu är den hemkonkad och inburen i vardagsrummet tillsammans med sin tvilling som bara stått där och sett fånig ut. Äntligen kanske det kan bli lite möbler i även det här rummet? Det har onekligen varit en aning tomt ock kalt. Sakta men säkert kan man fylla på.

Så är det när man jagar reor, extrapriser, bortskänkes på FB, loppisar m.m. Ger man det lite tid så kan man göra fynd. Även om det tar väldigt lång tid ibland innan man hittar något. Nu ska jag försöka spara så jag kan köpa hyllor och dörrar till dem också. Vill ju kunna organisera i skåpen och sedan dölja skiten så man slipper se det.
wpid-wp-1444207059779.jpgVar tvungen att ta ett glas mjölk och två bullar mitt i allt organiserande, energi måste man ju ha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.