Skor!

Höstskor till da kidz är införskaffade och jag är återigen fattig. Nu fick jag iofs 3 par skor på Skopunkten för 800 kr och jag vet att det är vad andra ger för ett par skor, men jag har verkligen inga pengar till nåt dyrare, snyggare eller bättre. Jag vet att min äldsta tycker det är trist, men hon förstår. Det skär dock lite i mammahjärtat.

Som tur var så blev barnen nöjda i alla fall och det tog dessutom inte mer än ca 20 minuter för alla tre. Vilket måste vara något slags rekord tror jag.

Vi tog även ett varv inne på Väla när vi ändå var där och jag fick lite tips på vad man kan köpa till dem i julklapp. De börjar bli stora nu. Mest kläder som de önskar sig faktisk.
Men nu får jag sitta här och fundera ut billig mat för resten av månaden. Tror ni det funkar med nudlar 6 dagar i veckan och vatten den 7:e? Att köpa skor är inget som finns utrymme för egentligen. Men det är ju ett måste. Tur att jag kan ha samma skor som förra hösten. Även om de är i tråkigaste laget nu.

wpid-wp-1444989058676.jpgMan känner sig inte som någon superhjälte direkt när man är apfattig, men jag gör vad jag kan för att komma någonstans i närheten i alla fall. Idag kör vi Kapten Amerika stuket.
Tror ni det hjälper?

Man kanske skulle slänga på sig facet också? Inte för att det hjälper så mycket egentligen man man kan ju alltid lura någon. Ser en aning trött och sliten ut känner jag. Fast det är ju inget ovanligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.