Lösen!

Jag har skrivit blogg i flera flera år. Från början mer som en riktig dagbok på mina hemsidor och sedan har det varit otaliga vanliga bloggar efter det. De flesta väldigt anonyma, men även som den här. Den är inte speciellt anonym även om jag inte lämnar ut så mycket om familjen. Sidans namn är ganska utlämnande. Så känner man igen Grimmestam, ja då vet man vem det är som är bakom tangenterna.

I den här bloggen är jag väldigt sällan speciellt seriös, även om de flesta inläggen har en blandning av ironi och seriösa toner.

Jag har även en blogg vid sidan om som är så anonym det bara går. Den har inget namn som binder den till mig, där nämns inga namn – ingenting, skulle någon som känner mig trilla in i den så skulle de kanske möjligen kunna ana, men helt ärligt så tror jag inte det.

Jag har dock tröttnat på att ha dessa två bloggar vid sidan av varandra. Därför har jag nu beslutat mig för att köra även en aning seriösare inlägg här. De kommer dock att ligga bakom lösenord. Jag är annars lite anti lösenord, då jag anser att skriver man på nätet så ska det vara öppet, annars kan man lika gärna skriva utan att publicera.

Jag har inget emot att vem som helst kommer läsa även de inläggen som är lösenordsskyddade, men ibland känner jag att om jag skriver i min egen blogg så vill jag kunna välja vem som ska läsa det.

Normalt har jag mellan 12 och 20 besökare på en dag i min blogg och jag har faktiskt någorlunda koll på vilka ni är också, även om en del av er inte tror det.  Det är ett par gamla klasskompisar, min bästa vän, ett gammalt ex, några från familjen och så en del andra bloggskrivare.
Alla ni som är dessa trogna läsare är fortfarande väldigt välkomna att ta del av mina lösenordsskyddade inlägg och när ett sådant inlägg dyker upp så kommer jag att skicka lösenordet till Er som jag har mailadress till.

Är det så att du inte får lösenordet när ett sådan inlägg dyker upp, men gärna vill ha det. Maila mig då på rabarber77[at]gmial.com så får du det med största sannolikhet.

Det är dock så att jag för några dagar sedan hade nästan 160 läsare i bloggen en dag. Det är vid sånna tillfällen jag inser att jag kanske inte vill att precis alla ska veta vad jag har skrivit i vissa inlägg.

En reaktion på “Lösen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.