Besviken!

Jag är irriterad, arg, förbannad, sårad, frågande, ledsen och besviken. Framför allt besviken, förstår du det Fredrik?

Jag hoppas verkligen att du läser det här eftersom du tydligen stänger mig ute helt. Har du bara spärrat mina e-mailadresser eftersom mina brev inte levereras, eller har du bytt ut din e-mail? Och varför går det inte att nå dig på mobilen?
Snacka om fegt beteende! Eller vänta, det kanske är Din kära fru som tagit dina saker i beslag?

Vad hände med att vi är vänner i alla lägen?
”Du kan kontakta mig när som helst på dygnet, vilken dag som helst i veckan och jag finns där för dig!” Vad hände med det?

Vi har för helvete känt varandra sedan -93. Det är 17 år. SJUTTON ÅR! Och du väljer att bara stänga mig ute, utan att ens prata med mig och säga vad fan som blev fel. Det är YNKLIGT!

Du känner mig bättre än någon annan.Till och med bättre än min make och mina föräldrar. Det du inte vet om mig finns inte heller att veta och jag trodde att jag visste det mesta om dig också. Antar att jag hade fel.

Jag ber om ursäkt för att din fru är en sådan ragata, men ge för helvete inte mig skulden för det.  Jag försöker alltid att se det bästa i folk och jag låter folk få välja sina liv själva hur de vill leva dem.

Du vet att jag inte gillar din fru och har aldrig gjort. Jag har dock ALLTID accepterat ditt val att leva med henne eftersom det inte är min ensak att lägga mig i det, men vet du?

I det här läget tror jag att det är hon som är den stora boven. Hon tål inte att jag vet mer om dig än hon gör. Fine, jag kan se hennes sida av saken, men samtidigt så måste du få leva ditt eget liv också. Välja dina egna vänner.
Hon är sjukligt svartsjuk och du vet om det, men det hon anklagar mig för är inte bara helt åt helvete fel utan riktigt jävla dåligt av henne.

Ska hon anklaga någon så är det nog dig! Har jag rätt? Men det är inte mitt fel att du inte kan vara ärlig mot henne och vad jag förstår nu, tydligen  inte mot mig heller. Ligger det någon som helst sanning i det hon säger? I så fall vill jag veta. Det kommer inte ändra något dock, men jag känner ändå att sanningen skulle vara på sin plats.

Ni är över 30 båda två. Väx upp för helvete!

Dock vill jag bara säga att skulle det vara så att du tar förnuftet till fånga så kommer jag i alla fall hålla mitt löfte.
Jag kommer finnas här för dig. Du vet var du kan finna mig, men en sak är säker, jag tänker inte svara på någonting från dig om du inte har en jäkla bra ursäkt till detta barnsliga beteende.

Miss U!

2 reaktion på “Besviken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.