Redan onsdag!

Men se där, då har vi kommit till halvlek även denna vecka. Är det inte fantastiskt?

Igår vaknade jag med sendrag i nacken och det hänger kvar lite även idag. Trots att jag masserat mig själv, gjort små fina rörelser, haft värme på o.s.v. Det är dock på bättringsvägen igen. WeeHoo!!

Alltså ursäkta mitt gnäll nu, men börjar inte ni också bli jäkligt trötta på kylan och snön? Eller är det bara jag som inte riktigt kan komma till freds med detta? Jag kan inte hjälpa det, jag vill helt enkelt inte ha mer av denna vara nu. Jag vill ha sol, snödroppar, nyckelpigor och ännu mera sol.

Sedan är jag så jämrans glad över hur allt löst sig med bil. Jag har varit så glad över Hoppsan och hon har varit en trogen vän som tagit mig från punkt A till punkt B, men hon uppfyllde inte riktigt de krav jag hade. Det vill säga: säkerhet och plats. Nu har jag äntligen det. En säker bil med gott om plats. En bil med dragkrok, central-/fjärrlås, fyra dörrar, stolsvärme samt krockkuddar. Ja, som ni märker har jag inte jättehöga krav egentligen. Men just dessa bitar har liksom känts som något jag verkligen, verkligen saknat.

Dragkroken för att kunna dra släp utan att behöva låna bil. Central-/fjärrlås för att slippa låsa varje dörr för sig. Fyra dörrar för att slippa hoppa in och ut ur bilen när passagerare ska åla sig in och ut, stolsvärme för att slippa frysa häcken av sig i denna kylan samt att den har krockkuddar på många, många fler platser än för endast föraren.

Bilen är inte ny, långt ifrån men hon är helt underbar. Hon går tyst, dörrarna stängs med ett mycket dovare ljud än någon annan bil jag haft, man hör musiken även bak då denna bil har 9 högtalare istället för 2 i den förra, hon går faktiskt relativt billigt med tanke på storlek och ålder, växellådan är mjuk och fin och hon fladdrar inte omkring på vägen när det blåser. Hon har sina hjul stadigt i marken.
Jag älskar den, det var kärlek från första ögonkastet och vet ni? Den blir billigare per månad också totalt sett än den förra. Jag kan faktiskt inte beskriva hur det känns. Äntligen, äntligen efter alla dessa år har jag fått min Volvo. Eller min och min. Jag får låna denna kärra helt enkelt.

Heart Heart Heart
wp-1453283470324.jpg
Sorry, för lite dålig bild, men hon är fotad genom ett immigt fönster.

Nu är dock den stora frågan. Vad ska hon heta?Namnen brukar bara falla över mig, men än så länge har inget bra dykt upp. För med tanke på vilken enastående familjemedlem detta är, så måste hon ju såklart ha ett man. Allt annat vore en skam.

6 reaktion på “Redan onsdag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.