Letat!

I veckobrevet för den här veckan som L fick från skolan stod det att det skulle vara en mattekluring i läxa. Kluringen läggs alltid i bloggen och så får man hämta den där.

Den här veckan har vi letat som idioter på bloggen. I måndags tänkte jag att den nog inte kommit upp än, i tisdags tänkte jag att den nog inte kommit upp än och i onsdags tänkte jag att jag nog blivit blind. Så jag fick mejla läraren och fråga. Då får jag till svar: Det är inte upplagd någon kluring den här veckan.

Men för bövelen, skriv då inte i veckobrevet att det är en kluring i läxa. Men det var i alla fall tur att det inte var jag som blivit blind.

Det här med veckobrev förresten. Nu när barnen börjar bli så stora så är det bara ett av barnen som fortfarande har veckobrev. De andra två får hålla reda på all info själva. Jag kommer ihåg när jag själv gick i skolan. Jag tyckte det var såååå skönt den dagen man inte längre behövde ge dessa brev till pappa. Jag tyckte liksom inte att han behövde veta allt vi gjorde i skolan. Jag hade koll själv!

Töserna får ju ha koll på allt själva nu. T hade veckobrev tills hon slutade nian, då hon gick på en lite annorlunda skola men O har inga veckobrev alls sedan hon började sjuan och hon sköter det ganska bra. Hon har själv koll på vilka läxor som ska göras och jag hjälper henne med det som behövs, det enda som är lite synd är att man inte exakt vet vad som ska göras. Till exempel. Om de har glosor i läxa, då vet jag inte exakt vilka det är utan det ska hon ha koll på själv men oftast har hon koll men ibland glömmer hon bort och då är det inte helt enkelt.

För övrigt är det fredag idag, det är så gööööött!! Har en del planer för helgen, får de vad det blir av dem.

Tjingeling på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.