Återkallelse.

Igår gick ju IKEA ut med att de återkallar två taklampor. Den ena heter Lock och den andra Hyby.

ikea_hyby_lock_aterkallelse_feb2016

När jag flyttade till lägenheten så köpte jag just två st Hyby för att ha i hallen. Den ena gick sönder nästan direkt. Det var själva fästet som håller glaskupan som gick sönder. Det var bara rena turen att glaskupan inte åkte ner och att jag upptäckte att den satt lite konstigt.

Sedan flyttade jag ju tillbaka till huset och sedan dess har dessa två lampor bara legat eftersom jag inte vågat sätta upp dem igen. Den ena var ju dessutom trasig. Så igår när jag läste att dessa återkallas så tänkte jag att jag ska fasiken lämna tillbaka dem. Det är inte jätteofta jag brukar lämna tillbaka saker som återkallas, mest för att jag inte haft problem med dem, eller för att de återkallats för att de kan vara farliga för små barn tex.

Men idag har jag i alla fall lämnat tillbaka lamporna. Kändes bra eftersom de bara låg och skräpade. Har länge funderat över vad jag skulle göra med dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.