Byta rum!

Som jag skrev i förra inlägget så kom T och L på att de ska byta rum med varandra. Jäkla projekt. L ville ha ett mindre rum (han är nog lite knäpp) och T ville ha ett större rum. Samtidigt kan jag förstå det lite. T har oftare kompisar på sitt rum, L är i stort sett aldrig i sitt rum. När han är med kompisar så är det sällan de sitter och hänger på hans rum. De far omkring i hela huset, ser på tv i vardagsrummet eller är ute och spelar fotboll osv.

Nåväl, nu skulle ju då rummen bytas och det är ju inget som görs i en handvändning. T vill ju inte ha orange graffiti-tapet och orangea lister i sitt rum. Så nu måste det fixas i ordning. Vilket ju också kostar pengar, pengar jag inte har. Hon har hittat en tapet nu som hon vill slänga upp över den som sitter där nu och jag har sagt att vill hon ha den så får hon betala hälften. Det gick hon med på. Sedan måste de övriga väggarna, som blivit väldigt slitna, spacklas och målas. Men den färgen kan jag få gratis så det är ju bra.Alltså behöver jag bara köpta lite spackel till hålen och tapetskarvarna och färg till listerna. Blir bara ett par hundralappar.

Detta gör i alla fall att det rummet inte kommer bli klart omgående. Så just nu ser et ut som ett fullständigt kaos där inne och i övre hallen.
För L´s del blir det fortare färdigt. Det rummet han ska in i behövs det inte göras nåt med utan där ska bara möblerna in samt sättas upp tavlor osv.

Idag var det tänkt att jag skulle ha in has säng där. Eller rättare sagt den säng han ska ha. För han ska ha den resårbotten som O har nu. Anledningen till det är att den är högre än hans och eftersom hon ska ha kvar sin loftsäng så är det bättre om hon tar den låga resårbotten. L vill inte ha sin loftsäng längre utan bara vanliga ben på sin säng. Därav bytet.

Men när jag skulle försöka ta ner resårbotten från O’s säng så blev det tvärstopp. Jag kunde absolut inte rubba den. Den väger verkligen bly. Så ikväll kommer Camilla och hjälper mig så får vi se om vi kan få ner den. Sedan ska den andra resårbotten ur L’s säng och in i O’s säng. Men den väger inte så mycket så det blir en lätt match. Hoppas jag. Så från och med idag bor Seth inne i L’s rum. Hoppas de två ska trivas med varandra. Han har fått lite vitkål nu, det verkar han uppskatta.

Men nu kom jag bort från ”rum-spåret”. Eftersom det nu kommer bli en soffa över, den om L hade i sitt rum, så kommer den få stå i den övre hallen. Man kan väl använda den för att plugga, läsa en bok eller nåt tänker jag. Bokhyllorna som stod där soffan nu står de fick flytta in i mitt sovrum. Så nu bidde det lite trängre där, men det fungerar. Det blev rätt mysigt. Nu önskar jag mig bara dörrar till dem så man slipper se alla jäkla böcker. Men det får också bli en annan gång.

Bilder kommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.