Gastrofy.se

 

Idag kommer vi får vår första leverans från Gastrofy.se. Det ska bli grymt spännande att se vad vi gillar detta. Vi har ju genom åren testat både från Citygross, Linas matkasse och någon annan som jag ej kommer ihåg namnet på.

Men vi har inte varit helt nöjda. Denna kasse skiljer sig ju lite från de andra på flera sett.

 1. Man kan själv välja för hur många dagar i veckan man vill ha kassen.
 2. Man kan välja olika många portioner för olika dagar samma veckan.
 3. Man kan välja bort de ingredienser man redan har hemma.
 4. Man kan lägga till de ingredienser man inte har hemma.
 5. Man kan välja bort recept man inte vill ha. T. ex så kan man välja att aldrig få recept med fisk, om man nu inte vill ha det, eller kyckling eller vad det nu kan vara.
 6. Man kan välja att bara få ekologiska recept.
 7. Man kan välja att bara få recept med LCHF.
 8. Man kan välja blandade recept.
 9. Man kan välja att följa en speciell kock.
 10. Är det ett recept man inte tycker ser gott eller intressant ut så kan man helt enkelt klicka bort det och så kommer ett annat upp.

Och så fortsätter det.

Denna gång har vi valt recept för 4 dagar och för 4 personer var gång.

Kassen kommer dyka upp någon gång mellan 15.00 och 18.00 idag och jag längtar.

En reaktion på “Gastrofy.se

 1. Spännande! Antar att det kommer en recension senare Smile
  Vi kör ICAs matkasses recept men handlar själv så det blir också lite mer valfrihet då man kan byta ut en maträtt om man vet att den inte kommer att gå hem hos barnen, eller ta något enklare om maken inte är hemma och det bara är jag och barnen (som i dag då det blev ugnspannakaka) Smile

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.