Den tog slut alldeles för fort!

L har ju haft boken sedan lite innan jul, han är ingen snabbläsare, men det går framåt. Inte många sidor kvar nu. I alla fall så läser de lite var dag i skolan och en dag hade han lagt fram boken på köksbordet för att ta den med sig, vilket han givetvis glömde. Själv har jag bara gått och väntat på att han ska bli klar så jag kan få läsa den, men nu när han ändå glömde den så tänkte jag passa på att börja läsa den.

Med tanke på hur boken är utförd så är det ju egentligen inte speciellt mycket text i den så jag upptäckte att det gick ganska fort att läsa. Därför tappade jag upp ett bad med extra mycket skum, tände ljus och startade lite lugn musik. Där kröp jag sedan ner med boken och vet ni? jag klev inte upp igen förrän boken var slut.
Så grymt bra och jag kan villigt erkänna att jag känner en stor sorg över att jag nog aldrig kommer få se teatern och att det inte kommer bli någon film. Den hade kunnat bli väldigt bra.
wp-1486309946333.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.