Det har varit helg igen!

Som sagt så har det varit helg igen. I lördags var det återigen dags för en innebandymatch, denna gång mot ett lag från Ängelholm. Det var en riktig rysare till match som slutade oavgjort med 7-7 där motståndarna satte sitt 7:e mål när det bara var sekunder kvar av matchen men som vi legat i underläge i under de två första perioderna. Verkligen bra spelat av båda lagen och olidligt för oss på läktaren.

wp-1486309881605.jpgEn match med en del utvisningar och även en skarp tillsägelse till L då han alltid ska häva ur sig en å annan otrevlig kommentar till både domare och motståndare. Något som tyvärr har med hans ADHD att göra, men vi jobbar på det och det blir bättre och bättre.
Efter tillsägelsen började andra lagets föräldrar klappa och hurra.

Ursäkta mig? Men det är barn, man klappar inte på sådant. Hyfs på läktaren tack! Vi uppmuntrar bara positiva saker och klappar på hurrar på bra saker. Inte när någon åker ut, får tillsägelse och liknande. Förstår inte att så många föräldrar gör så. Gör mig irriterad. Vi klappade inte på en enda av det andra lagets tillsägelser eller utvisningar. Finns ingen som helst anledning.

Nåja, efter matchen  blev det lite handling inför kvällens tacomys vi skulle ha till Mellon. Fler som käkade tacos? Egentligen skulle vi haft hemmagjord kebab, men karrén jag tagit fram ur frysen hade inte tinat så vi fick tänka om. Det får bli kebab idag istället.

Vi passade även på att testa den ”nya” fantan Mezzo. Helt ok, men det blir faktiskt godare att blanda själv.
wp-1486309845374.jpg
Förresten, vad tyckte ni om första deltävlingen? Jag blev glatt överraskad av Nano. Helt klart min favorit. Tyvärr tror jag De vet du’s låt kommer gå varm i vår bil under våra road trips, det är liksom lite så vi jobbar. Såg ni deras stil i bilen? Det är en kopia av oss. Kan man anmäla någonstans att de stulit får koreografi? Misstänker att de smygfilmat oss när vi är ute på vägarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.