Dörrstopp!

Snapchat-2035556766.jpgHade en bonuscheck från Clas Ohlson som gick ut den 30/4. Så i söndags åkte jag, O och Nathali ut till Väla för att hitta något så jag kunde utnyttja den. Känns ju lite avigt att först tjäna in poängen och sedan inte utnyttja dem. O skulle ändå byta en tröja på New Yorker som var sönder så vi åkte inte enbart för bonuschecken, men nästan.

Först bytte vi tröjan och det tog ca 2 minuter och sedan gick vi till Clas Ohlson, där tog det desto längre tid. Tror vi gick minst 4 varv innan jag äntligen kom på att jag skulle köpa en dörrstopp. Japp, ni läste rätt – en dörrstopp. Jag äger ingen och dörren på framsidan står alltid och slår när den är öppen så det fick det bli. mest för att jag inte hade en aning om vad jag annars skulle köpa.

Jag tittade på massor med saker men insåg hela tiden att jag inte hade råd eller att det var saker jag egentligen inte behövde och varför köpa något man inte behöver bara för att utnyttja en bonuscheck? Nej, precis! Rätt ologiskt.

Så efter ca 1,5 timmar åkte vi hem igen med den utbytta tröjan samt en dörrstopp som jag betalade 19.90 för. Känns som väl spenderad tid. Eller kanske inte!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.