Nu då?

Kommer ni ihåg mitt gnällinlägg om Apple, och att jag inte kunde logga in på mitt Apple-id?

The story fortsätter och nu börjar det bli jäkligt skrattretande. Efter många om och men så kom det ju i alla fall en bekräftelse till telefonen med aktiveringskoder. Halleluja! – Tänkte jag, men så enkelt skulle det inte vara förstås. Visserligen gick det jättebra att komma in på mitt konto igen på nätet och där tänkte jag ju, helt logiskt, byta lösenordet eftersom jag fortfarande inte kommer ihåg mitt gamla lösenord. Men vet ni vad? Det går inte, för att få byta lösenord måste jag nämligen även fylla i det gamla lösenordet – som jag inte kommer ihåg.

Ja, så nu står vi här och funderar på hur de egentligen tänkte/tänker. Visserligen är det ju suveränt med säkerhet och jada, jada, jada… men hur går jag vidare nu? Ett mail till suporten?

Jag, kommer nog aldrig komma överens med detta hemliga fruktbolag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.