För att komma framåt måste man tydligen bakåt först – Eller?

Är det inte meningen att man ska bli pigg av träning? Jag blir helt slut. Har jag varit ute på en promenad på morgonen så skulle jag kunna sova resten av dagen. Jag blir inte ett dugg jäkla pigg. Skulle kunna somna på stående fot faktiskt.

Dessutom, hur är det ens möjligt att sedan jag började med mer regelbundna promenader förra veckan så har jag gått upp 5 kg. Hur är det ens möjligt att gå upp så mycket på en vecka? Nej, det övergår mitt förstånd. Jag äter mindre portioner, i stort sett helt slutat med godis och äter jag något godis eller kaka så tar jag bara en liten bit, jag dricker mer och så framförallt så har jag under denna vecka gått en timme om dagen 5 dagar av 7.  Vad gör jag för fel?

Ja, ja! Jag vet, muskler väger mer än fett, du samlar vatten… bla bla bla… men FEM KILO? Det borde ju för fan vara omöjligt hur man än vrider på det.

Bara för det så ska jag trösta mig själv och barnen med gratis-bio ikväll, Baywatch! Ska bli intressant hur de gjort denna parodi. Jo, för mig kommer det vara en parodi, jag kommer inte kunna ta The Rock på ett seriöst sett det går bara inte. Hoppas på lite humor i alla fall. Det behöver jag nu känner jag och imorgon tar vi nya tag med promenaderna – om jag orkar.  Wink

Dagens runda!IMG_20170602_091851_738.jpg

En reaktion på “För att komma framåt måste man tydligen bakåt först – Eller?

  1. Jag samlar vätska under vissa delar av hormoncykeln, första signalen brukar vara att klockarmbandet blir trångt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette