NEEJ!

Nej, nej, nej! Inte igen!

Upptäckte idag att Säpo börjar få blod i urinen igen. Inte som han hade förra året då det verkligen var i stort sett rent blod han kissade, men det är ljusrött. Fan! Förra gången räckte det med medicin i en vecka så var det bra. Men nu har vi ingen medicin och att ta honom till veterinären finns inte på kartan. Undersökningarna förra gången gick på 3036 kr och av det hade jag en självrisk på 2500 kr. Jag äger i skrivandets stund 1500 kr som ska räcka i två veckor till.

Har så ont i magen och jag vill bara gråta, min fina fina katt!
Idag är ingen bra dag även om jag äntligen ska få utnyttja min födelsedagspresent jag fick från Madde och gå och klippa mig. Men det känns inte roligt längre. Vill bara gråta en skvätt!

Får hålla koll på honom och se om det blir värre så får vi väl se hur jag ska lösa det här.

Allt på en gång känns det som. Trasig bil, trasig katt, redan lånade pengar från pappa som jag inte kunnat betala tillbaka ännu. FAN helt enkelt.

Snapchat-1965903974.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette