Simning idag!

Regnet det bara öser ner, och jag blir blöt om både skor och strumpor… tra la la la la… Music Note Music Note

Nja, så glad är jag ju givetvis inte över detta, för jag tycker det är riktigt trist. Som ni vet! Förra året idag låg vi på stranden och hade picknick och badade livet ur oss. I år har jag som mest stoppat fingrarna i havet.

Så med tanke på vädret blir det ingen promenad idag utan jag och Camilla gav oss på simningen istället. Vi kämpade på och idag blev det någonstans mellan 1050 meter och 1150 meter. Vi tappade liksom räkningen, men vi är i alla fall helt på det klara med att det blev än 1000 meter.

Man känner sig verkligen lätt i vattnet så när man går upp igen känner man sig verkligen som ett kassavalv, otymplig och fruktansvärt tung.

Jag firade det hela med att komma hem och slänga i mig en halv vattenmelon.

IMG_20170604_142939_043.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette