En vanlig måndag!

Började dagen med en promenad i solen. Inte jättevarmt men inte jättekallt heller, dock en del kraftig vind. Det var helt fantastiskt att ta rundan idag utan att benen gjorde vansinnigt ont, denna gång var det bara min höft som krånglade, men den börjar jag ju bli van vid så skulle den inte krångla så skulle ju det kännas fel på något dumt sätt.

Medan jag var ute och gick så fick jag meddelande från Camilla där hon undrade om vi ville följa med på en liten utflykt till Kvick-badet. Det ville vi förstås, så det blev till att packa ihop lite fika och badkläder. Kameran fick jag med mig också men jag har inte lagt in bilderna från den ännu.

Alla badade utom jag och T. Jag gick i till knäna ungefär sedan tog det tvärstopp, mina ben domnade helt enkelt bort. De andra plaskade på en bra stund i vattnet. För mig är 16 °C i vattnet inte något man kallar mysigt och plask-vänligt. Annat var det förra året då denna dag låg i flera timmar eftersom vattnet var upp mot 24 °C varmt.

Vi hann njuta av solen och värmen, eller värme och värme, det var ca 19 °C varmt, i ett par timmar innan molnen drog in med lite regn och muller. Då fick vi packa ihop och köra hem igen. Det gäller att ta vara på de få glimtar vi får av solen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette