Som om det inte är kämpigt ändå liksom?

I tisdags kom T´s kompis från Gbg hit. En kompis hon lärde känna på filmlägret hon var på för två år sedan. Jättekul!
Men när vi skulle köra ut från parkeringen så small det ju till i ena bakdäcket och det blev trögt att både syra och köra. Givetvis så hade jag fått punktering, om om jag inte har det kämpigt ändå liksom? Givetvis ett av de däck som var nytt. Kan man bli annat än arg och frustrerad?

Tyvärr verkar det vara skadegörelse då saken som satt i däcket verkade ha stått ”lutad” mot hjulet och när jag sedan började backa så åkte den in. Alltså jag blir tokig på sådant.

Bara att ställa sig på en annan ledig parkering där det fanns mer plats för däckbyte och försöka slänga på reservhjulet. Första bulten gick jättebra att lossa, andra bulten… inte direkt. Provade även de andra bultarna men kunde inte lossa någon av dem, givetvis! Som tur var så var min ”extrafamilj” hemma så Mackan och Camilla kunde komma med bättre verktyg så man kunde lossa bultarna och få på reservhjulet. Sedan kunde vi äntligen köra hem och fixa ett nytt däck. 940 kr fattigare – blev min pappa, då jag inte hade så mycket pengar på kortet. Känns så jäkla surt att inte kunna fixa en sådan här sak själv. Det ger mig faktiskt ångest.

Det syns lite dåligt på bilden men ”taggarna” som gått in i däcket är ca 1,5 till 2 cm långa. Förstår faktiskt inte varför folk får för sig att göra sådant här. Känns så oerhört meningslöst och vad får de ut av det?

Pappa tar ju dock allt med jämnmod och blev inte allt för deppad. Han kom till och med med ett skämt när jag ringde honom. ”-Är du däckad nu?” Undrade han med ett garv och jag kunde ju inte annat än att skratta även fast jag bara ville gråta åt eländet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette