Bläää!

Den här sommaren har verkligen inte varit en bra sommar, på så många plan.
Jag har varit stressad utan att faktiskt egentligen veta varför, det har inte funnits några pengar att göra något roligt, vädret har varit skit och min älskade katt kissar blod igen och måste till veterinären. Han började ju igen för någon månad sedan men då var det bara ett par gånger och sedan slutade det igen.

Nu har han börjat igen och det blir bara värre, så imorgon måste jag försöka hitta en veterinär som går med på faktura. Något jag tvivlar på då de flesta veterinärer inte godkänner fakturor i grunden samt med min skuldsanering.

Fasiken! Har inte 2500 kr som självrisken kostar och jag vet att det kommer kosta så mycket eftersom det kostade över 3000 kr förra gången han fick detta. Antar att undersökningen blir den samma.

Har varit så grymt omotiverad till att blogga med tanke på hur allt varit men jag ska försöka komma igång igen. I grunden så skriver jag ju detta för min egen del, som någon form av kom-i-håg och dagbok. Jag går ibland tillbaka och läser lite för att drömma mig bort eller för att komma ihåg någon detalj.

Jag kan i alla fall meddela att ingen än så länge gått vilse, vi har inte kört fel, ingen har skadat sig eller något annat som vi annars brukar kunna fixa till. Se bara på förra årets inlägg.

Just nu jagar jag veterinärer som mot all förmodan möjligen kan tänka sig att ta besöket på faktura för att jag ska kunna ta katten till läkaren.

Hoppas ni får en bra helg allihopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette