Specialvecka!

Nästa vecka drar T iväg på sin specialvecka i skolan. Hon och en tjej till i klassen ska vara på Nordens Ark tillsammans med 18 andra elever från andra Realgymnasium. De kommer att bo på deras eget hotell och förhoppningsvis kommer hon få många nya vänner och kontakter. Dock ställer jag mig lite frågande. Jag trodde de skulle lära sig något, men enligt infon de fått verkar det som att det enda de kommer att göra är att äta och att något av det viktigaste de ska packa med sig är godis för hela veckan? Blev lite full i skratt.

T läste upp sitt schema hon fått för sin klass och läraren vänder sig till henne och frågar:
” – Var ska du vara någonstans?, lät mer som om du ska bedöma mat än att jobba med djur.”
Jag kan inte annat än hålla med.

Jag hoppas hon kommer få det riktigt trevligt, är väldigt avis på henne. Synd bara att hon inte äger något regnställ, det hade verkligen varit bra att ha nu. Någon som har ett att låna ut? Har inte råd att köpa ett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette