Riverdale och andra serier!

Någon mer än jag som längtar till den 12 oktober då säsong två drar igång? Jag har aldrig varit något ”Archie-fan” innan, den tecknade serien har aldrig fastnat riktigt så jag trodde inte att jag skulle fastna för Riverdale heller, men det gjorde jag. Krasch bang bara!

Jag gillar att inte allt är riktigt detsamma i dem båda. Det ska bli spännande att se hur de menar att säsong två ska bli mörkare. Jag gillar mörka serier Wink
Dessutom har de lyckats riktigt bra med castingen, ledsamt bara att Ross Butler går vidare för att helhjärtat köra vidare på säsong två av 13 reasons why (En serie vi för övrigt får vänta ett helt år på till säsong två kommer. Hur överlever man det?) och inte längre kommer gestalta Reggie Mantle. Hoppas nya castingen för honom blir lika bra.

Från det ena till det andra. Jag satt hela säsong ett och undrade vem sjutton K.J. Apa (Archie) är lik. Det kändes så bekant på något vis. Efter en jäkla massa tänkande kom jag till slut på det.
Om Dylan O’Brien och en ung Matt Lanter skulle få barn. Då skulle det bli K.J. Eller vad säger ni?
Det kanske bara är jag som är för mycket nörd, men jag tycker det är så sjukt likt. Dylan högst upp till vänster, Matt längst ner till vänster och K.J till höger. (Varför förklarar jag ens det? Ha ha ha!)

I övrigt vad det gäller serier så längtar jag till säsong två av Stranger things och The Shannara cronicles. Något mer bra som kommer i höst? Behöver massor nu när vi går mot så trista månader. Tips?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette