Så, hur var sommaren då?

Jo, tackar som frågar. Ingen höjdare som jag har skrivit innan. Vädret har mest varit skit med ösregn och åskoväder, vi har inte gjort så mycket och varken bil eller staket är fixade. Yay!
Men som alla säger; ”Det löser sig!” Eller gör det? Jag vet inte. Vi kör på en dag i taget och det fungerar rätt bra.
Vi fick hjälp i en FB-grupp för att kunna åka en dag till Liseberg i alla fall. Sommarens höjdpunkt. Vi hade det så underbart roligt. Tur med vädret och allt. Däremot blev vi totalt dyngsura i alla fall. Vi åkte nämligen Flumride fem gånger och Kållerado sju. Förstår ni hur blöt man blir efter det?
Speciellt som vi (Läs jag) väger en del och när man då klämmer ner sig fem personer i samma stock i Flumride, ja då blir det totaldusch. Rätt synd att ingen fotograferade oss när vi kom ner, det hade varit roligare att ha på bild än de foton som tas av kameran uppe i backen.

Tror denna bild är tredje åket. Kommer inte riktigt ihåg. Här är vi i alla fall fortfarande lyckliga. Det syns inte så bra på mig och Terese (som sitter i mitten) men vi är ungefär lika blöta, om inte ännu mer, som O som sitter längst fram.
Sista åket i flumride. Vi bara kände att Fuck this, vi skiter i om vi blir mer blöta nu. Stackars O hon gav liksom upp. Det verkligen bara droppade om henne när hon gick och när hon tog av tröjan kunde hon bara genom att vrida ur den fylla en liten läskmugg.

Vi försöker alltid göra antingen fula miner eller andra ”teman” när vi blir fotade, men vi köper ju inte alla bilder, tyvärr. En del blir helt underbara.

Under denna rundan sa vi, improvisera. Jag tror T vann, helt klart. L ser mest bara ut som en liten brat som glömt kepsen.

Däremot är vi nog sämst på det här med selfiesar tror jag. Alltså vad föreställer detta? Tror vi kan anse det som en retorisk fråga, inga svar behövs.

Ja, och det var väl ungefär det vi har gjort i sommar. Typ, nästan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette