Dagens L!

Alltså konversationerna med L bara fortsätter. Ni som har mig på FB vet att jag lagt ut en del konversationer där, men jag ska nog börja publicera dem här också. De är oftast helt underbara.
 
Han: Är poet ett yrke? Eller är det nåt man bara är?
Jag: Ja, alltså en del jobbar ju som författare och skriver bara dikter och poesi, så visst kan det vara ett jobb. Andra gör det bara på fritiden.
Han: Som Björn eller vad han heter.
Jag: Vilken Björn?
Han: Han som pratar om påsken, som du alltid garvar åt.
Jag: Johan Glans menar du?
Han: Ja, precis.
Jag: Nja, jag vet inte om han kan räknas som poet direkt även om han är rätt poetisk ibland. Han är väl i så fall mer komiker.
Han: Som Stefan Löfven?
Jag: *Asg* Han är ju politiker.
Han: Är inte det typ samma sak?
Jag: Vilket då? Komiker och politiker?
Han: Ja? och poeter. Är inte allt typ samma sak?
Jag: Absolut L. Absolut!!
 
???

En reaktion på “Dagens L!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.