Jag och mina serier!

Har fastnat för en ny serie – igen! Har iofs bara sett två avsnitt än så länge, men den verkar lovande. Me, Myself & I. Lite lagom rolig kvällshumor. Man måste ju ha något innan Riverdale, Shannara chronicles, Stranger things, Fuller house, Bonusfamiljen osv kommer.

Nu väntar jag bara på att jag ska kunna se den nya serien Young Sheldon med text någonstans. Jag hinner inte med i alla svängarna där annars. Alldeles för komplicerat språk. Jösses jag hänger ju knappt med när det är svensk text. Eller i alla fall är det så på Big bang theory. Nu är ju Young Sheldon inte riktigt lika komplicerat men i alla fall. Vanliga serier och framför allt komediserier har jag inga som helst problem med. Har jag otur så kommer dock inte serien att visas på kanal 5 som har rättigheterna till TBBT. Så, någon som vet var man kan titta med engelsk text?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette