Innebandysäsongen är här!

Nu har innebandyn dragit igång igen. Eller ja, det är några veckor sedan men nu är vi igång på allvar. Förra helgen var vi med L’s lag och kollade FCH-HIBF på Helsingborgs arena på fredagkvällen. En trevlig match som slutade 5-1 till FCH – Tyvärr!  Wink Dock glömde jag ta med hörselskydd, det kommer jag aldrig göra igen. Herre min … vilket liv det var. Känns som jag fortfarande är halvdöv så här mer än en vecka senare.

Helgen fortsatte sedan med att grabbarna i laget hade Kick off och samlades i sporthallen på lördagsmorgonen där allt drog igång med en träningsmatch mellan Å/K IBS och Viljan.
En match vi vann med 4 – 3. Det var även tänkt att vi skulle ha en match mot Lund men de drog sig ur i sista stund så grabbarna fick delas på två och köra match mot sig själva.
Ungefär vid 16.00 tiden hade de flesta föräldrar åkt hem och grabbarna fortsatte med att kolla på en dammatch, äta, ha teori m.m.

Enligt info från ledarna så hade grabbarna roligt, lite för roligt för de välte av Axel (Ungdomstränaren) från hans madrass hela fyra ggr under natten, babblade till kl 01.30 och somnade sedan i en enda hög på två madrasser.

Denna helgen var dags för allvar. Seriespelet drog igång och vi spelade vår första match mot Osby. En rejäl förlust med 8-1. Men vi får väl känna in oss lite. Vi kan ju antingen skylla på att vi spelade i bortatröjor. Tycker alltid att de spelar bättre i sina svarta tröjor. Eller den här grejen att grabbarna denna säsong spelar i helt fel serie.

Först var det så att eftersom de är så många i laget så anmälde klubben dem till två seriespel. Ett för P04 och ett för P03. Sedan under sommaren var det några som hoppade av, en del gick upp och började spela med 02: orna och ja, det blev helt enkelt inte tillräckligt med spelare kvar för att kunna få fulla lag de dagar båda serierna spelade samma dag.Klubben ville då dra ur P03 igen eftersom övervägande delen av grabbarna är 04: or och 05: or.

Då bidde det något galet och helt plötsligt var dem bortplockade från 04 serien. Så nu spelar alltså våra grabbar som är födda 04 och 05 mot grabbar som är födda 03 och 02. Kan säga att det är ett rätt stort hopp när man ställer vissa av våra 05: or bredvid deras 02: or. Klubben har nu gjort en skrivelse om detta men ja, nu är ju serien igång och vi kan inte göra något åt det. Vi får helt enkelt kämpa på. Speciellt vi med vår klack och våra tutor på läktaren.
Visste ni förresten att det är vår klubbs fel att tutor nu mer är förbjudna på Gothia Cup? Jopp, så är det!  Grin  Men jag lovar, vi kan föra väsen ändå. Vi behöver inga tutor för det ha ha!

Nu är det bara att fortsätta kämpa på med träningen och hoppas på att vi inte hamnar sist i seriespelet i alla fall. Vi får väl sikta på en mittenplacering som vi gjorde förra året.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette