Ge mig sommaren tillbaka!

Idag är det verkligen höst här. Även om vi har haft lite solstrålar som har smekt våra kinder så har det till största delen regnat idag. Nej inte regnat, det har fullkomligt vräkt ner. Uppifrån, från sidan och till och med underifrån. Jag har kört barn fram och tillbaka hela eftermiddagen och kvällen, som en jäkla jojo!

Det är vid sådana här dagar som jag inte alls gillar hösten. Jag längtar redan efter sol och värme. Vill någon ge mig en resa till solen?

Det är tur man har lite minnen att se tillbaka till i alla fall. Som när vi var i Höganäs och spelade minigolf. Tanken var ju att vi skulle åka till HBG och spela, men där regnade det lika mycket då som det regnat idag så vi åkte på vinst och förlust till Höganäs istället och hoppades på det bästa. Vi gick inte lottlösa då det där var över 25 grader varmt och massor med sol.

Att åka iväg med 4 st tonåringar kan vara ett äventyr. Ibland är de nästan mer bångstyriga än ett gäng 3-åringar. Jag trodde ju i min enfald att lekparker har man växt ifrån när man är mellan 13 år och 18 år. Jag kunde inte ha mer fel. Kolla här bara hur snäll T är när och bara slänger bort Arvid när de kommer ner? Hyggligt värre. #BussigaKlubben

Nu får jag fortsätta titta på dessa guldkorn medan jag kopplar på höst och julångesten. Både vad det gäller väder, vind och mörker samt det här med julklapparna. Ja, den ångesten kommer iofs direkt efter att julen avtagit och håller på tills den infinner sig igen. Men just runt oktober och framåt är den som mest påtaglig.

2 reaktion på “Ge mig sommaren tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette