Det bara dyker upp!

Hur kan det komma sig att när man lyckats tömma hela tvättstugan på tvätt och frågat barnen om de har mer tvätt någonstans, ändå ligger en hög lika stor som Omberg i tvättstugan när man kommer ner dagen efter? För mig är det en stor gåta.

Likt förbaskat har det hänt i natt igen. I helgen körde jag ett tvättrace och tvättade totalt 11 maskiner. Det var tomt i tvättstugan när jag gick och lade mig igår. Idag kommer jag ner till detta.

Ja, jag ska inte överdriva, det är inte som Omberg men var kom det ifrån? Ingen har duschat, ingen har bytt om och ingen har någon aning… Tror att våra spöken har börjat använda våra saker.
Hade jag fått ner de där sakerna igår så hade de också varit tvättade nu. Så nu är min stora fundering för dagen, ska jag tvätta lite till eller vänta till en annan dag?

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.