Högerregeln polisen!

Det här med trafikregler, det är inte bara ”Svenssons” som har noll koll i trafiken. Det här ekipaget missade mig helt och hållet i en högerregelskorsning mitt inne i HBG (Den 3:e oktober på morgonen). Det är tur jag inte envisas med att köra ut bara för jag har rätt att köra först.

Hen såg mig inte alls. Inte en reaktion på att stanna och släppa fram mig. Nåja, inget allvarligt hände, men man tycker ju att just dessa borde ha koll på när det är högerregeln? Annars kan jag upplysa dem om att det gäller i alla korsningar där inget annat anges och denna korsning har nog haft högerregeln sedan jag flyttade till Skåne 1998, så det är ju ingen ny företeelse direkt.

Å så ska jag förtydliga att det var min dotter som åkte bredvid som tog bilden. Så ingen går i taket över att jag fotar och kör samtidigt. Vilket händer då och då dock, men då sitter telefonen i en hållare precis bredvid ratten och då räcker det med ett dubbelklick på skärmen för att ta en bild och jag behöver inte släppa blicken från vägen längre än när man startar fläkten eller tittar på någon i bilen eller något liknande. Men som sagt, denna gång var det T som tog bilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.