Bonuscheck!

Jag bara älskar mina barn och mina ”extrabarn”.

Igår när jag kom hem från L’s innebandy så kom O och Nathali studsande ut i köket. Nathali var jätteglad och ville berätta vad O kallat henne. Ni som hängt med ett tag vet att mina barn har en viss förmåga att säga helt knäppa saker eller helt orimliga saker eller helt fel saker. ”Vanliga” konversationer är inte riktigt det som är standard här. I alla fall. Konversationen mellan dem hade gått så här.

O: ”- Den här chokladen är nog mitt bästa köp hittills.” (Bör påpekas att hon tycker nästan alla köp hon gör är det bästa hittills).
Nathali: ”- Är inte jag ditt bästa köp?”
O: ”- Dig har jag ju inte köpt, du kom liksom in i mitt liv lite mer som en stor rolig bonuscheck.”

Alltså, är inte det rätt sött sagt egentligen? Bonuscheck! 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.