En uppdatering!

Jag har nu fått en uppdatering om videon i förra inlägget. Det var tydligen Tim och de andra tjejerna på plats som stängt in L. Som en hämnd för att han försökt stänga in dem. what goes around comes around, så att säga. Nåja! Tim var i alla fall inte tillräckligt lång för att nå knappen som släpper dörren och tjejerna tyckte det var hysteriskt kul att inte släppa ut honom så när han fick syn på O och Nathali ropade han såklart på dem om hjälp. Tjejerna höll då för knappen så O inte skulle kunna trycka på den men hon lyckades i alla fall. Det är alltså därför hon svär i slutet på filmen. Hon blir lite sur till slut, när de hindrar henne från att trycka på knappen.

Först hade tjejerna försökt övertala O att låta L stå kvar men efter ett tag så kom någon av dem på att O ju var L’s syrra och sa. ”Men det är ju hans syrra, klart som fan hon hjälper honom.”.  Vilken tur att de tjejerna inte vet att L och O är som hund och katt hemma. Ha ha! Men när det väl gäller så ställer de upp för varandra.

L kom ju i alla fall ut från sitt fängelse, i några minuter innan han hamnade där igen. Denna gång fick han tydligen stå kvar tills Henrik, hans mentor, gick förbi och släppte ut honom. Ja jag säger då det.

Idag har jag äntligen kunnat beställa L’s nya träningsställ och jag kom på en sak när jag gjorde det. För att få klubbrabatten måste man beställa mot faktura, alltså man kan inte betala med kort. Hur fånigt är inte det? Man kan klicka i rabattkoden som klubben har, men den dras inte av automatiskt, den måste dras av manuellt och därför fungerar det bara med faktura. Tycker att det borde gå att fixa även när man betalar med kort. Som det är nu så känns det lite orättvist.(Nej, alla kan inte betala mot faktura av olika anledningar).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.